Ogladałam nie wiem o co i o kogo chodzi. O Magika? o jego koegów? o menadzerów? jeden wielki choaso na ekranie. Zmarnowany pomysł. szkoda.
Plus 3 nagrody za debiuty:
-reżyserski
-aktorski (za rolę Magika)
-aktorski drugoplanowy (podwójna nagroda za rolę Raha i Focusa)
Osobie której się podoba Sponsoring i W ciemności- serdecznie dziękujemy do widzenia- zwykła BABA ;) Bez kitu po prostu jak rozmawiam z BABAMI o tym wszystkim to dokładnie te same opinie. Panowie BABY SĄ JAKIEŚ INNE! Serio!
Do tematu- moim zdaniem świetnie zrobiony film, bardzo łatwo można było go zepsuć, ale się udało uniknąć pułapek- także nie ma ćpuństwa, zbawiania świata, wariactwa ani łzawych pompastycznych wzruszających scenek. Film jest DOBRY, każdy kto czuje klimat tamtych lat i pamięta co to walkman i kaseta z hip hopem polubi ten film.
Do tego rewelacyjnie zagrany (młode debiuty + Jakubik)
Mi i moim kumplom BARDZO się ten film podoba. Po niewielkim przetłumaczeniu i dyskusji (oczywiście, jak to z tymi babami bywa- długiej dokładnej i wyczerpującej....), którą przeprowadziłem ze swoją... BABECZKĄ ( ;* ) film jej się spodobał zdecydowanie bardziej i już razem słuchamy pfk i rapujemy wspólnie "priorytety" (niestety) ;)