PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=217801}

Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 487 tys. ocen
7,5 10 1 487184
5,9 60 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

Film bardzo słaby kolejna część filmu "28 dni..."
nic sie nie dzieje przez caly film a na końcu okazuje sie ze to był dokument z 2012
bieda straszna
warto zobaczyc zeby ogladac chodowle kukurydzy w Central Park'u ;)

ocenił(a) film na 10
cllmrq

BARDZO CIENKA TO JEST TWOJA OPINIA JAK I JEJ DłUGOść. 28 dni później nie jest prequelem czy wcześniejszą częścią, nie dorasta nawet do pięt tej produkcji...ODMIENNEJ PRODUKCJI. W 28 DNIACH PóźNIEJ jak i w 28 TYGODNIACH gra żadnego z aktorów nie przekonała mnie tak jak gra Will Smith'a. Szczerze mówiąc jestem strasznie zaskoczony bo zagrał rewelacyjnie. Reżyseria jak i zdjęcia "W 28..." również nie oddają klimatu tak jak tutaj choć są to dobre filmy jeśli chodzi o tą odnogę sci-fi (zombi).Faktem jest że podobne produkcje już były i że było ich wiele, ale "I Am Legend" króluje nad nimi wszystkimi dlatego, że oddaje klimat i emocje głównego bohatera w taki sposób że trafia to bezpośrednio do widza.

BEZ CEREGIELI: 10/10 a nie jakieś marne 2/10 :]

ocenił(a) film na 4
elessar23

widze ze lubisz hoolywodzkie produkcje z zajebistym budzetem :) ja sie zawiodlem okropnie, mimo ze smith zagral dobrze (a momentami swietnie), to reszta jest zwykla... kiszką. trailer byl genialnie skrecony, wydawalo mi sie ze film bedzie rewelacja, a tutaj ze swietnej ksiazki zrobili wysokobudzetowy (podobno 150 mln???!!!) bzdet. zombiaki biegaja jak oszalale, wybuchy, wszystko w jednej papce i dlatego klimat upada juz po 60 min. SPOILER!!! calkiem niezla za to jest scena z psami i zakonczenie z zombiakiem napier***jacym w szybe. koncowka natomiast rozpierd*** PATOSEM. koles bierye granat i jebut. mozna to bylo zupelnie inaczej rozwiazac.

suma sumarum, 4/10 (w porywach 5/10)