Jestem na tak

Yes Man
2008
7,0 214 tys. ocen
7,0 10 1 214399
6,1 31 krytyków
Jestem na tak
powrót do forum filmu Jestem na tak

Moim zdaniem swietny film pokazujacy jak sie moze odmienic zycie czlowieka :) Moze nie ktorzy sadzą ze to moze byc bajka ale nieraz naprawda warto powiedzie "tak"

kotala00

Film powinien opierać się na jakimś pomyśle, a idea tego filmu jest jak, na ten przykład, drewniana deska. Jaką można mieć opinię na temat drewnianej deski?

ocenił(a) film na 6
masafion

Ot przytępawy komentarz przytępawego człowieczka.

masafion

Jestes totalnie beznadziejny kolo...potrafisz oceniac filmy tylko na 10 albo 1 >< GL

Film jest naprawde super, mimo ze momentami troszke przynudza ale w 100% poprawia humor. Szczegolnie postarali sie z zakonczeniem. Od smiechu az rozbolal mnie brzuch ;)

8/10!

ocenił(a) film na 7
JakeerX

Jak dla mnie bez rewelacji. Film dobry, bardzo milo spędziłem przy nim piątkowy wieczór, ale jakoś strasznie to mnie nie zachwycił. Na nudę działa jednak znakomicie polecam 7/10

Rafal23

Jak dla mnie filmik fajny, ale z drugiej strony dosc przecietny, byc moze podchodze do tego w ten sposob bo przyzwyczailem sie do Jima szalenca, a tutaj byl bardzo stonowany, moze to i dobrze bo juz w niektorych filmach jego miny sie przejadaly. Spoko filmik, ale jak dla mnie nie na wiele razy (to jest wylacznie moje zdanie) 6/10