Nie wiem na co iść, na Madagaskar 2 czy na Jestem na tak
Chciałabym się pośmiać, ale mam problem za Jimmy'm nie przepadam (faktem jest jednak to że z tego co widziałam na filmwebie oglądałam z nim raczej te gorsze komedie),a pierwsza częśc Madagaskaru nie przypadła mi do gustu ( chociaż może dlatego bo oglądałam to na malutkim telewizorku z całą kolonią - ponad 60 osób).
Zdecydowałam jednak że na jeden z tych filmów pójdę...tylko nie wiem na który...
Mnie osobiście Madagaskar wcale nie śmieszy. Jest beznadziejny. Na Jestem na tak byłem kilka dni temu. Powiem tak: Wg mnie Yes, Man to chyba najlepsza pozycja jaka jest teraz w kinach. Film rewelacyjny może nie jest, ale z chęcią obejrzałbym go jeszcze raz.
;D
radze ci iśc na >jestem na tak<
było świetne.
a madagaskar. moze być ale taki dziwny jakiś. jedynka byla fajniejsza
Polecam Jestem na tak.
Film bardzo śmieszny, a Madagaskar podobno bez rewelacji, nawet słyszałam jak dziecko mówiło, że ta część jest gorsza od poprzedniej :)
yes man lepszy chociaz nie widzialem madagaskar to i tak wiem ze nie przebije go chociarza m tez moze byc ok ale bez dubbingu
jak mozna oceniac film bez ogladania go?
Bylem na obu z Yes Man wlasnie wrocilem i film fajny :) Akcja z Babcia dobra :D
To taki film czasami ala komedia romantyczna sie robi hehe ale tak to naprawde warto a co do madagascar to jesli masz kase to idz na oba :)
Bo oba filmy fajne i stawiam je na rowni