Genialny pomysł na film i jeszcze lepsze wykonanie! Jest to film, który potrafi zmienić postrzegania świata przez człowieka na bardziej optymistyczne, ciekawe. Ogolnie wszystko mi sie podobalo, film wciagajacy, ale najwiekszym atutem tego filmu jest gra aktorska Jima! Byl w rewelacyjnej formie, to co wyczynial przeroslo by wielu innych komikow! Jak widac to, ze sie starzeje wplywa mu tylko i wylacznie na lepsze. 9/10 naprawde warto obejrzec! Jedna z lepszych komedii!
Jak dla mnie filmik fajny, ale z drugiej strony dosc przecietny, byc moze podchodze do tego w ten sposob bo przyzwyczailem sie do Jima szalenca, a tutaj byl bardzo stonowany, moze to i dobrze bo juz w niektorych filmach jego miny sie przejadaly. Spoko filmik, ale jak dla mnie nie na wiele razy (to jest wylacznie moje zdanie) 6/10
filmik super haha ;) nie mogłam przestać się śmiać haha xD myślałam że będzie gorszy a tu psikus :)) 10/10 :D dobre żarciki były hehe xD i dzięki temu filmowi postrzegam życie jakoś bardziej optymistycznie hmm ;) ale nie aż tak bardzo jak główny bohater - bo to trochę przesada hehe ;P Jim się trzyma świetnie jak na swoje lata i oby tak zostało :)
Osobiście to czekam na lektora ;] Uwielbiam Jima Carrey'a. Po tytule mam wrażenie że to coś w stylu "Kłamca, kłamca"... mam racje ? :P