Jezus Chrystus - Łowca Wampirów

Jesus Christ Vampire Hunter
2001
4,8 2,4 tys. ocen
4,8 10 1 2400
5,5 2 krytyków
Jezus Chrystus - Łowca Wampirów
powrót do forum filmu Jezus Chrystus - Łowca Wampirów

Film jest denny i pokazuje jak bardzo na wartości straciły dziś takie postaci jak Jezus, naprawde w kinematografii łamane sąwszelkie bariery i bezczeszczone świętości. Oglądałem film z niesmakiem większym niż przy SALO..

ocenił(a) film na 7
Wikary666

wydaje mi sie ze "dennosc" filmu byla zamierzona, co by nie mowic ani ambicje ani budzet w tym filmie nie sa zbyt wysokie. co do uczuc religijnych to za bardzo nie wiem o co ci chodzi, jezus jest tym dobry, jezus walczy ze zlem, jezus wygrywa. czego chciec wiecej? ;p

ocenił(a) film na 7
Wikary666

Ciekawy jest tutaj bardzo fakt, iż oburzony szarganiem świętości jest ktoś, kto ma nick Wikary666. Dokąd zmierza ten świat, sami schizofrenicy ostatnimi czasy.

Wikary666

A co z "nieświętością" jaką jest sybol Szatana czyli 6 6 6, która szargana jest obecnie przez Wikarych ;)
Toż to brak szacunku dla "pradawnego zła" ;))))))

ocenił(a) film na 9
nietzsche

Tak tak, idź lepiej na "Karola", zamiast wypisywać takie bzdury. Zresztą czego się spodziewałeś po filmie o tytule "Jesus Christ Vampire Hunter"?? Obejrzałeś go po to, żeby móc zapłonąć świętym ogniem oburzenia? Można się domyśleć, że to nie jest prequel "Pasji"...

ocenił(a) film na 1
Mr_Brightside

wikary weno się puknij w czoło , będzie ci wesoło
obesrałku
lecz się

phil_anselmo

autor niech się leczy :D tymbardziej prosiłbym o darowanie sobie takich kretyńskich wywodów - ktoś ma coś do tego że Jezus jest łowcą wampirów w filmie i ma do tego niesmak to niech do wafla nie ogląda!!!! mi się podoba w tej roli!!!! rulez !!!!!!

Wikary666

myślę, że 'nieporozumienie' do dobra ocena dla tego 'czegoś'

ocenił(a) film na 7
wodzbromden

A czego się spodziewacie od Tromy? Ambicji? Dobrego aktorstwa? Jaaaasne ;)

ocenił(a) film na 5
Pinokio1983

To nie "Troma", lecz "Odessa" - mała wytwórnia z Kanady.

ocenił(a) film na 6
Wikary666

Film jest jaki jest (mnie osobiście się podoba, choć "chwilami" przynudza), ale muzyka rewelacyjna poprostu.

Wikary666

dobrze szefie mosz recht, ale dlaczego te trzy szostki?