Po obejrzeniu filmu czuje jakis taki niedosyt, jak dla mnie to film urwał się w najlepszym momencie...może to niektórych zdziwi, ale jakoś mało przekonująco wypadł dla mnie Sly/Rambo, którym targają rozterki emocjonalne, no i ten wątek, kiedy przychodzi do niego pastor z prośbą o pomoc(skąd niby ksiądz wziął kasę na najemników+do tego Rambo???)wg. mnie to największy minus całego filmu...ołkej, rozumiem, weteran po przejściach, ma dość okrucieństwa, wojny, śmierci...spoko...ale cały ten problem nie był jakoś spójnie opowiedziany...nie wiem, może to tylko ja tak uważam...za to sceny walki(jatka nad rzeką) no to juz zadowalające...jednak zbyt szybko film się kończy...tak jakby w połowie...ja chce jeszcze zobaczyć jak Rambo rozprawia się z tym pedofilem...ehh..niedosyt i tyle...daję 8-/10
nie wiem coś ty za film ogladał ale ja dokładnie widziałem jak Rambo rozpruwa temu "pedofilowi" brzuch :D i to była jedna z lepszych scen . Pozdro
Mi brakuje półmetrowej kosy . Poza tym w finałowej scenie zamiast rzucić się w wir walki,skręcać karki, biec komuś na ratunek to schował się za karabinem ktory równie dobrze mogłaby obsłużyć Sara ;) . Ogólnie jest za mało walki wręcz i za dużo wątku żeglarskiego ;) Film mi sie podobał, żeby nie było :)
A co Ty chciales, zeby 62 letni dziadek po testosteronie biegal po dzungli, skaczac i krecac karki? Japierdole, ludzie! Czy Wy tylko to dostrzegacie w tym filmie? Ja tam szanuje Satllone'a, choc nie jest jakims geniuszem aktorskim... Film dostaje naciagane 8/10 i jest ok!
ja też czuje lekki niedosyt...
film jest ogólnie dobry (tzn. nadrabia efektami / flaki bryzgają że aż miło :) ) minusy: zdecydowanie za krótki, no i Sylwek wygląda jak swoja własna parodia. Mógł chociaż schuść pare kilo do tego filmu :)) Może wtedy byłoby go więcej w scenach walk. Mogli rozwinąc trochę końcówkę bo według mnie "boss pedofil" ginie zbyt szybko i zbyt łatwo choć efektownie:) No ale z czystym sumieniem daję 7/10