Dopiero sie dowiedzialem, ze powstala VI czesc Rambo. Mozna by powiedziec, ze Sly zjada wlasny ogon, odcina kupony, nie ma pomyslu na nic nowego itd. Z drugiej strony podobnie myslalem przed obejrzeniem Rocky'ego, ale film pozytywnie mnie zaskoczyl. Poza tym widze, ze komentarze sa raczej pozytywne, wiec obejrze ten film z duzym zainteresowaniem. Zreszta, co tu duzo mowic - lubie goscia ;)
Ja nie widziałem Rockyego, ostatnim filmem z Sylwestrem jaki widziałem był Copland, i nie miałem zastrzeżeń co do jego aktorstwa, wręcz przeciwnie, tak więc tymbardziej z niecierpliwością czekam na premierę Rambo
Idź koniecznie bo warto! Sam widziałem na piracie ale do kina i tak się wybiorę bo to zupełnie inna jakość oglądania. To zdecydowanie najlepsza część serii, jeden z najlepszych filmów Slya i chyba jedyny(jak dla mnie przynajmniej) ostatnimi czasy film akcji który autentycznie wciąga.
z tego samego powodu idę do kina, nie chcę sobie psuć wrażenia ripem tylko chcę od razu zobaczyć na dużym ekranie:)
Ale numer "Dopiero sie dowiedzialem, ze powstala VI czesc Rambo" a kogo się dowiedziałeś??? Bo z tego co wiem to ten film jest 4 częścią. Gdzieś są ukryte pozosatałe dwie?? :D:D:D:D Czy pochrzaniło CI się Rambo z RockyM:D
No jak nie widziales??? w IV szukal Saddama w Iraku, a w V likwidowal WSI. No dobra juz dobra, my fault, powinno byc IV.