John Rambo

Rambo
2008
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77270
6,0 18 krytyków
John Rambo
powrót do forum filmu John Rambo

Zdecydowanie najlepsza część serii !! Co tu dużo pisać, świetne pożegnanie z postacią Johna Rambo. Polecam naprawdę warto. Mało jest tego typu filmów teraz. A Sylwester Stallone jak zwykle w znakomitej formie !! Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
Lukas_04

Czy aby na pewno jestes przekonany, ze pozegnanie? :>>>

marc_zed

Wydaje mi się, że tak, ta część była pożegnaniem !! Jednak osobiście nie mam nic przeciwko, aby nakręcili i część piątą :):) !! Jeżeli ma być zrobiona w takim stylu to dla mnie mogą kręcić wiele takich filmów :):), pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Lukas_04

Oby nie pożegnanie :( Nie można tak po prostu uśmiercić serii najlepszych filmów wszechczasów Rambo I, II, III, i IV która wprowadziła sporo pozytywnych zmian. Po prostu IV część jest tak samo genialna jak poprzednie i jestem przekonany, że tego samego mogłby dostarczyć nam kolejne cześci V i VI. Oczywiście tylko i wyłącznie z Sylweterm Stalone. Może uda mu się nakręcić przynajmniej tą V i VI za jego żywota, żeby tylko nie zabierał się za inne produkcji. Jakby fani
zjednoczyli w jedność :D i jakby udało się nazbierać setki tysiecy głosów to by być może dotarło to do Sylwka i skupiłby się na kolejnych
częściach. Niech ktoś założy jakiś blog i bedziemy zbierać petycje i głosy z całego światy aby te filmy powstały !!!

Pozdro