John Rambo

Rambo
2008
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77270
6,0 18 krytyków
John Rambo
powrót do forum filmu John Rambo

Sylwek poprostu chce godnie zakonczyc sage tak samo jak w przypadku Rockiego. Ja tam oczekuje ostatniej czesci Rambo ;) BTW... Wczoraj bylem na Hitmanie! Gralem we wszystkie czesci gry z czego 3 przeszedlem i wiem o co biega. Nie kumam tylko ludzikow ktorzy mowia ze film jest zenujacy. Dla mnie zajebiste kino akcji i genialna gra aktorska.

ocenił(a) film na 10
Tristan_2

a jak ten aktor co zagral Hitmana ? bo slyszalem wlasnie ze chujnia z malsem ten film a aktor szczegolnie O_O
a chcialem zobaczyc tylko nie wiem czy sie oplaca...

ocenił(a) film na 7
wookie89

Mi się ogólnie podobał film ,chociaż nie jest zrobiony jak gra (Jak zawsze ktoś nie grał w Hitmana a bierze się za kręcenie o nim filmu),ale jeśli lubisz fajne efekty i trochę akcji to polecam się przejść.Co do aktora uważam ,że jest dobry i nadaje się na Hitmana.Jedyny błąd popełnili producenci skracając film ,żeby mogli go zobaczyć młodsi (Szczęście ,że skrócili do 15 a nie do 13 xD),ale ja wolałbym ,żeby był od 18lat.Gdyby Hitmana zagrał Vin Diesel no to by była większa klapa.Gdyby znowu Statham no to myślę ,żeby mógł być dobry.Ale najgorsze jest to ,że scenariusz nie był najlepszy ,a szykował się hit.