Jutro, jak wybuchnie wojna

Tomorrow, When the War Began
2010
6,2 8,6 tys. ocen
6,2 10 1 8551
Jutro, jak wybuchnie wojna
powrót do forum filmu Jutro, jak wybuchnie wojna

..

ocenił(a) film na 10

Mi się film bardzo podobał , co prawda nie tak dobry jak ksiązka lae ujdzie . Denerwuja mnie
jedynie komentarze , że bez sensu , nie zawiera wszystkich informacji , do niczego nie dązy
... Ludzie to jest pierwsza część która stanowi wstęp do pozostałych szcześciu .

Matt142

Zgadzam się z Tobą w 100%. Już nie wspominając o tych bezsensownych "opisach" typu: słabizna, dno i innych. Film przeznaczony dla raczej młodego widza i całkiem dobrze zrobiony. Ma swój styl i klimat.

ocenił(a) film na 8
Matt142

trafiłeś w samo sedno to jest początek

ocenił(a) film na 7
patryk020296

Przed chwila obejrzałem . Film zrobił na mnie pozytywne wrażenie , i gdyby nie to że powstał na podstawie książki doszukiwałbym się podobieństwa do amerykańskiego filmu z 1984 "Czerwony Świt " Który jest niemal identyczny :D Film zachęcił mnie do przeczytania książki i to bardzo , bo lubię na swój sposób taka tematykę . Z tego co widziałem w necie 2012 ma wyjść druga część .
Film polecam osobom lubiącym lekkie , ale nie nudzące kino , które szukają akcji , ale nie w stylu "rąbanki" . Czekam na kolejne części i mam nadzieję ze w mojej bibliotece mają wszystkie części książki :)

ocenił(a) film na 10
Matt142

6 części, ale potem są jeszcze 3 książki "Dzienniki Ellie" :) Tak dla uzupełnienia :D Zgadzam się całkowicie z tymi wypowiedziami :)
Pozdrawiam :]

ocenił(a) film na 10
Tyci368

Dzięki za info. Nawet nie wiedziałem o tym . A nie wiesz moze kiedy wychodzi częsc 6 w Polsce ?

ocenił(a) film na 10
Matt142

Sorry właśnie sprawdziłem 30 maja . Ale z tego co słyszałem to jest 7 części , więc jeśli wiesz kiedy 7 to będe wdzięczny .

ocenił(a) film na 10
Matt142

Jak będę wiedzieć to dam znać. :)