Jutro, jak wybuchnie wojna

Tomorrow, When the War Began
2010
6,2 8,6 tys. ocen
6,2 10 1 8551
Jutro, jak wybuchnie wojna
powrót do forum filmu Jutro, jak wybuchnie wojna

3/10  

ocenił(a) film na 3

Są filmy, które od początku projekcji oczarowują widza. Są filmy, które dopiero w trakcie oglądania wciągają widza w magiczny świat filmu. Są również filmy na których ogląjący z upływem czasu coraz bardziej się nudzi. Film "Jutro, jak wybuchnie wojna" niestety należy do tej ostatniej kategorii. Słabo napisany scenariusz, zero klimatu filmu wojennego lub chociażby akcji. Twórcy obrazu potraktowali widza jak jakiegoś przygłupa, któremu można każdy chłam wcisnąć. Dobrze, że film nie trwał dłużej bo moja ocena byłaby bardziej krytyczna a tak wskaźnik spadających gwiazdek zatrzymał się na liczbie trzy. Strata czaasu na oglądanie takich obrazów.

użytkownik usunięty
lokis_3

Oglądnąłeś 30 minut i recenzujesz. Takich ludzi to powinni wieszać za jaja. Jakie są według ciebie dobre obrazy? Piła, Pirania? To oglądaj je sobie dalej.

ocenił(a) film na 4

Nie podniecam się ani Piłą, ani Piranią, ale również według mnie ten film jest po prostu słaby. Zaczynając od gry aktorów, ich nieracjonalnych, nielogicznych zachowań (których nie usprawiedliwia "wojna") po samą tematykę wojenną, której praktycznie tu nie ma.
Jedyny plus to niektóre humorystyczne wstawki. 4/10.

ocenił(a) film na 3

Czytanie ze zrozumieniem nie jest najmocniejszą Twoją stroną. A szkoda. Tego uczą już w II klasie podstawówki. Wskaż mi proszę informację zawartą w moim wpisie o tym, że nie oglądałem tego filmu do końca. Każdy film (nawet ten najsłabszy) oglądam do końca. Czasem jest to strata czasu, ale nie ocenia się filmu po kilku scenach. Gdzie napisałem, że Piła czy Pirania to dobre obrazy? Stawiam piwko każdemu, kto znajdzie taką opinię podpisaną przez moją osobę.

użytkownik usunięty
lokis_3

Koleś rozwalasz system. Czy ja mówię, że ty napisałeś o Pile albo Pirani? Mówię tylko że tacy ludzie jak ty to przeważnie oglądają takie filmy. I jednak to chyba ty nie rozumiesz: i tego co czytasz i tego co oglądasz. Pozdrowienia, nie wypowiadam się już na ten temat

ocenił(a) film na 3

Masz rację nie wypowiadaj się na ten temat, bo coraz bardziej się kompromitujesz próbując wyjść z twarzą z niezręcznej sytuacji.

użytkownik usunięty
lokis_3

Hehe dobre. Tylko nie wiem, gdzie ta niezręczna sytuacja.

ocenił(a) film na 5
lokis_3

No niestety masz rację czym dłużej się oglądało ten film tym stawał się gorszy mój wskaźnik zatrzymał się trochę wyżej :P