stracony czas na oglądanie, niby wojna, australijska grupa nastolatków prawie tak
bohaterska jak w hameryce :)... laska jedzie w nocy przez miasto po cichu zeby jej nie
zauważyli... z włączonym kogutem :) ale ubaw miałem, jak zaatakował je w nocy żołnierz w
ciemnych okularach..:) i wiele innych rodzynków. :D.. chociaż jak ktoś woli krzyżówki to tutaj
jest dużo pytań pt. "skąd ...?" np skąd się wzięła pełna cysterna :)))
Cienizna 2/10 bardzo sztuczny, banda dzieciaków jedzie między 5 obcymi żołnierzami wielką błyszczącą masakrycznie drogą śmieciarką/tirem/terenówką, zaczynają ścigać je małe jakieś takie chodziki w liczbie sztuk 3, załatwiają je wyrzucajac ze śmieciarki samochód osobowy(tutaj płaczesz ze śmiechu), potem cysterną rozwalają most, prawie nikt im nie przeszkadza bo po co, zakończenia film nie posiada, klimatu także nie;]
Jakkolwiek cały film podobał mi się bardzo tak ostatnią scenę spaprali przez co wszyscy oceniają go tak nisko (moim zdaniem) Dla mnie film poza tymi motywującymi gadkami był naprawdę świetny, sceny akcji były niezłe chociaż nie tworzyły napięcia. Ciekawy :) Bo ja wiem tak 7/10 ?