Kac Vegas III

The Hangover Part III
2013
6,2 179 tys. ocen
6,2 10 1 178790
4,5 35 krytyków
Kac Vegas III
powrót do forum filmu Kac Vegas III

Poraz na ostatnią część serii. Tym razem twórcy postanowili troszeczkę zmienić koncepcje w porównaniu do dwóch poprzednich części. Nie mieliśmy tutaj kolejnego wieczoru kawalerskiego i związanej z nim amnezji po balandze. W najnowszej części naszych bohaterów dopadają demony z Vegas oraz Bangkoku. Niestety w mojej opinii między innymi przez ten zabieg ta odsłona wypada nieco słabiej. Oczywiście cały czas mamy tutaj naszych ulubieńców w niezmienionym składzie po raz kolejny bez Daga. Pojawiają się też osoby znane z poprzednich części oraz sporo nawiązań. Zabrakło mi też flagowego elementu czyli oglądania zdjęć na sam koniec filmu. Kiedy Alan robił zdjęcie Phila zwisającego na dachu kasyna w Vegas miałem nadzieję, że tego nie zabraknie. Zamiast tego dostaliśmy scenę jak po weselu Alana doszło po raz trzeci do mega balangi i totalnego resetu na następny dzień. Biorą pod uwagę wszystkie plusy oraz minusy to nadal Kac Vegas i mimo wszystko bawiłem się dobrze. Nota 7/10 wlatuje na koniec tego Uniwersum.