Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737084
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

:/

ocenił(a) film na 6

Nie wiem czym tu się zachwycać....większość filmu to humor na wielce wątpliwym poziomie...Mało co mnie w nim rozbawiło.Może to i zależy od poczucia humoru.Przykładowo: grubas bawiący się rączką tego dziecka. Po prostu żałosne.

użytkownik usunięty
Lisowczyk

Ten film to dno i żal mi ludzi, których rusza ten prymitywny i banalny humor. Ja tam nic śmiesznego nie widziałem, ale młode nastolatki śmiały się do rozpuku w kinie. Ostatnio z ludźmi coś jest nie tak - śmieją się z nieśmiesznych i dawno temu oklepanych gagów umieszczonych w nowym Holmesie czy w Kacu Vegasie. 1/10. Lubię głupkowate i nieco prymitywne filmy, ale z udanym i oryginalnym dowcipem, np. "Głupi i głupszy". "kac Vegas" daleko do tego majstersztyku...

Kazdy ma prawo do swojego zdania. Ja mam zupelnie odmienne na ten temat. Moze to Wy nie macie poczucia humoru i moze to z Wami jest cos nie tak? Nie mniej jednak uwazam, ze film jest bardzo zabawny, dawno temu sie tak nie usmialam. Bylo w nim wiele smiesznych scenek, ktore nie jednego ponuraka by rozbawily. Widocznie Wy jestescie inni i wolicie calkiem zglupiale filmy typu w/w "Glupi i glupszy". Jak juz powiedzialam kazdy ma swoje zdanie :P
Dodam jeszcze, ze zaden film nie powinien zaslugiwac na ocene 1. Juz sam fakt, ze powstal i zachecil samym tytulem, nalezy mu sie przynajmniej 2. Do tego dobrzy i zabawni aktorzy i jest 3. Komus sie film nie podoba i od razu daje 1, nawet nie patrzy na plusy, jak dla mnie to jest zalosne. Ale ludzie tacy sa i tyle... Zero tolerancji i szasunki!

ocenił(a) film na 10
mumia8888

Popieram Twoje zdanie w stu procentach! Ja zdecydowałam się iść na premierę filmu do kina i tego nie pożałowałam. Kac Vegas jak najbardziej przypadł mi do gustu, jest świetny!

użytkownik usunięty
misstake_

"Dodam jeszcze, ze zaden film nie powinien zaslugiwac na ocene 1. Juz sam fakt, ze powstal i zachecil samym tytulem, nalezy mu sie przynajmniej 2."
Jest skala 1-10 i są takie filmy, które zasługują na ocenę 1/10 , i dlatego też skala to 1-10 a nie 2-10. To, że powstał i zachęcił to zasługa dobrze nakręconego marketingu. Poza tym to film dla mas a jak wiadomo takie filmy zawsze "wychiodzą" do człowieka bo filmy offowe i ambitniejsze raczej czekają jak ktoś po nie sięgnie.
" Do tego dobrzy i zabawni aktorzy i jest 3. "
Nie, do tego żałosny i nieśmieszny humor,irytujący aktorzy z tym grubasem na czele i poziom klozetowy.
"Komus sie film nie podoba i od razu daje 1, nawet nie patrzy na plusy, jak dla mnie to jest zalosne"
Jak dla mnie ten film jest żałosny, ale lepszy od shitów typu "Wielka Katastrofa" czy "Epic Movie". Ostatecznie 2/10 daję.
"Moze to Wy nie macie poczucia humoru i moze to z Wami jest cos nie tak?"
Moim zdaniem coś nie tak jest z osobą, która śmieje się z dorosłego faceta masturbującego małe dziecko, okładania łomem gołego japońca itp.
" Wy jestescie inni i wolicie calkiem zglupiale filmy typu w/w "Glupi i glupszy". Jak juz powiedzialam kazdy ma swoje zdanie :P"
"Głupi i głupszy" to podobna półka, z tym, że "Głupi i głupszy" jest obłędnie zabawny i błyskotliwy w swojej głupocie oraz umiejętnie balansuje na granicy dobrego smaku i obleśności nie przekraczając jej zbytnio. Kac Vegas przekracza granicę, ale nie jest w ogóle śmieszny.

ocenił(a) film na 6

hahaha :P

Lisowczyk

1425176 trs6557uuiT.ktor - Uwazam, ze Twoj komentarz do mojej wypowiedzi byl zbedny i nie mial sensu. Po co sie tlumaczysz i mnie cytujesz? Co do opisu oceny na koncu mojej wypowiedzi, dotyczyla ogolu - NIE tego, konkretnego filmu! Napisalam: "... zaden film...". Widocznie zle zrozumiales/-as moje slowa lub zaciekle probujesz podkreslac swoje zdanie (oczerniajac ten oto film - nie wiem po co?) i nie mozesz uszanowac mojego. Wyraziles/-as swoja opiniei ja wyrazilam swoja. Na tym powinno byc koniec. Kazdy powiedzial swoje. Kilka razy podkreslalam, ze kazdy ma swoje zdanie, bo ma do tego prawo, rzecz jasna! Widocznie wolisz tracic czas na tlumaczenie swoich wypowiedzi, tylko po co?
Pozdro ;p

ocenił(a) film na 8

Zapal se jointa może pomoże...

ocenił(a) film na 3
Lisowczyk

Film słaby. Nuda przez większość czasu. Jedynie zakończenie z napisami jest sympatyczne.

użytkownik usunięty
martelo

To ty się wciskasz i nie możesz znieść, że dałem niską notę. Ja z toba próbuję dyskutować, masz prawo lubić tego gniota ale prawda jest taka, że ten film to sterta prymitywnych i mało śmiesznych (bo dużo razy wałkowanych) gagów. A "Głupi i głupszy" jak już mówiłem, to film kultowy i balansujący między dobrym humorem a niesmakiem gdy "Kac vegas" ciągle przekracza granicę dobrego smaku. Taka jest prawda i nie ma to nic wspólnego, czy film to dobry czy zły.

Ja sie wciskam? Nie no szczyt ;p To ty zaczales mnie poprawiac i siebie tlumaczyc. Nie wiem tylko po co? Wyraznie widac ze ty filmu nie trawisz, a ja go zachwalam (ba mam do tego prawo!). Tylko musisz to co chwila podkreslac? Co do twojej oceny, nie obchodzi mnie ile dales. Ja wyrazilam swoje zdanie, tylko tyle. Za to TY sie WCINASZ! Film nie jest rewelacyjny, moge to przyznac, ale za to bardzo smieszny. Od dawna sie nie usmialam. Za to "Glupi i glupszy" w ogole mnie nie rusza. Kazdy gustuje w czym innym i niech tak zostanie. OK? Mysle, ze twoja kolejna wypowiedz (a raczej komentarz do mojej wypowiedzi) bedzie zbedny. Ja film lubie, ty nie. I gitara ;p

mumia8888

jak tak czytam wasze wypowiedzi to popieram mumia8888, a ty trs coś tam nie bądź bezczelny nazywać tego filmu gniotem bo sam byś takiego nie wyreżyserował a już napewno byś nie był na tyle dobry zeby czyścić buty wykonawcom. Każdy ma swoje zdanie i nie powinieneś się odcinać ;/ Właśnie tak pokazałeś kto tu jest żałosny . Mi sie ten film podobał, każdy ma swoje zdanie ... pozdrawiam ; )

ocenił(a) film na 5
HAIKO

Każdy ma swoje zdanie, ale jak ma inne od twojego to jest żałosny?
A co do film. Film idealny dla opóźnionego w rozwoju 16 latka wychowanego na amerykańskiej papce. Generalnie było kilka zabawnych scen czy śmiesznych dialogów, ale większość filmu to dno a zwłaszcza ten grubas z bródką. Dziesiątki osób polecały mi ten film, a dzisiaj gdy go oglądałem to z trudem wytrwałem do końca.

użytkownik usunięty
mumia8888

Mumio, każdy ma prawo do swojego zdania ale można tez podyskutowac. Co prawda ty chyba nie masz ochoty.

"a ty trs coś tam nie bądź bezczelny nazywać tego filmu gniotem bo sam byś takiego nie wyreżyserował a już napewno byś nie był na tyle dobry zeby czyścić buty wykonawcom"
Mam prawo krytykowac filmy (bo po to jest forum), i aby to robić nie muszę znać się na kręceniu filmów. Więc nie wyjeżdżaj z takim marnym argumentem i uszanuj moje zdanie.

"Ja sie wciskam? Nie no szczyt ;p To ty zaczales mnie poprawiac i siebie tlumaczyc"
Nie wiem czy to ja zacząłem poprawiać się a tłumaczyć się nie muszę w stosunku do ciebie, wystarczy, ze podałem argumenty, dlaczego film mi się nie podobał. I to ty się wciskałeś pierwszy... no bo sam zacząłeś.

"Przykładowo: grubas bawiący się rączką tego dziecka. Po prostu żałosne."
Albo to ruchanie tygrysa, albo tłuczenie gołego azjaty. Ten film jest bardzo niesmaczny i prymitywny. Taka jest prawda obiektywna. Z tym, że może się podobac lub nie - ale bardziej amerykanom. Nie będę należał do tłumu, który to zachwala, bo mam swoje zdanie i odpowiednio je poparłem. I dyskusja zamknięta (;

ocenił(a) film na 10

prawda obiektywna? chyba subiektywna, śmieszą mnie sprzeczki na temat różnych filmów ale pamiętajcie, są gusta i guściki, wg mnie film naprawdę świetny, aktorzy idealnie dobrani, jak komuś się nie podobał to trudno, jego sprawa ale ja się ciągle śmiałem, "głupi i głupszy" też można powiedzieć, że był prymitywny ale jak komuś się podobał to nie będę miał mu tego za złe, lubi takie filmy i tyle, pamiętajcie każdy lubi co innego i nie znam filmu, który by wszystkich zadowalał :) peace

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
0wner2

Mówcie sobie co chcecie, ale jak dla mnie to bardzo fajny film.Przypominają mi się przy nim wszystkie akcje po alko.Któż z nas mie budził się po alko w miejscu zupełnie nam nie nie znanym, bez świadomki co się odwaliło poprzedniego dnia??? Klasyk jak dla mnie.Na soundtrack przydałby się Styl Dezinte feat. Lilu - Nastepnego dnia rano :D