Film poniżej wszelkich oczekiwań. Poczucie humoru na dość prostackim poziomie (przepraszam, jeśli kogoś uraziłam). Szkoda kasy na bilet.
Poszedłem do kina wiedząc jaki film chcę zobaczyć, czyli głupkowatą komedię typu American Pie albo Fanboys. Kac Vegas dla mnie był czymś więcej. Film w pełni zaspokoił moje pragnienie na śmiech , ponad to, film mi się bardzo podobał ! Dałem mu 9/10 i uważam że była to jeden z lepszych filmów tego typu jakie widziałem !
w sumie to dobrze napisane - poniżej oczekiwań - ja naprawdę chciałam się uśmiać(nawet może być głupie, ale żeby było śmiesznie) - a było tak na 6/10 - średnio śmiesznie... za wiele zachwytów nad tym filmem- myślę że dawno po prostu nie było dobrej komedii...
"w sumie to dobrze napisane - poniżej oczekiwań -[..] było tak na 6/10"
Na filmwebie poniżej oczekiwań to 4 punkty.
bo ten film jest po to, by przez 100 minut po prostu nie myśleć, tylko się bawić głupotą :D spodziewałaś się po nim inteligentnych żartów?
Ja sie uśmiałem może ze dwa razy(drugi raz na końcu filmu)i to wszystko...no bo w jakich innych momentach filmu?
Że murzyn wyskoczył z bagażnika samochodu albo może z tygrysa,chyba nie.
No właśnie, ja oczekuję jednak od dobrej komedii dobrych żartów i zrywania boków, a żarty w tym filmie były wg mnie dość żenujące (np. "zainteresowanie" jednego z kumpli małymi dziećmi, zachwyt nad bobasem, który bawi się swoim ... itp. - po prostu durne).
UUUU ludzie!!!trochę rozumu, taka była konwencja: Alan miał być tak głupi i na swój sposób skrzywiony, że aż absurdalnie śmieszny. Wiecie w ogóle co to absurd?
P>I>E>R>D>O>L>E>N>I>E! - Dobra komedia! Co prawda każdy ma inny gust, zdania również są podzielone... Jest śmieszna, bez przesadnych idiotyzmów(no chyba że ktoś jest zbyt "sztywny" nawet i na takie teksty) - Bez obrazy oczywiście... ;]
Może poniżej twojej średniej. Kobietą zazwyczaj film się niespecjalnie podoba, ale dla facetów jest rewelacyjny, bo komu z nas film się nie urwał i nie robił głupich rzeczy które chciałby pamiętać albo wogóle o nich nie usłyszeć. 9/10
A czego ty się kobieto spodziewałaś? Film był reklamowany jako pijacka komedia i jeśli się pragnie czegoś "mniej prostackiego" to się na taki film nie idzie. Absurdalnie proste.
To zależy jakie masz oczekiwania, skoro po amerykańskiej, prostej komedii spodziewałeś się jakichś estetycznych uniesień to nie dziwię się, że Cię rozczarował. W swoim gatunku jest naprawdę dobra. Może nie 8/10 ale 6.5 spokojnie.
slabiutki ten, film, ponizej moich oczekwiwan, niskich lotow poczcie humoru, slaba obsada 4\10
słabiutki to on nie był, bo był mimo wszystko - poziom czy może nawet dwa nad np. american pie czy jaja w tropikach. Taki... na głupawkę bym powiedziała, wtedy może bym się z niego śmiała. W sumie faktycznie - dawno nie było dobrej komedii i stąd tyle ohów i ahów nad tym filmem...