Wulgarny, głupawy i niewymagający od widza absolutnie niczego.
Szkoda czasu.
Wybacz, Jakubie, ale film , JAK DLA MNIE, był po prostu okropny i niedający się oglądać.
1/10 raz jeszcze.
kto ci kazał go oglądać mogłeś odrazu wyjąć z kina lub wyłączyć DVD.
Eh te ludzkie problemy -.- .
Dokładnie to samo miałam napisać.Przecież nie musiałeś go oglądać do końca.Od razu można było przewidzieć,że będzie taki scenariusz,nie inny :/
Obronię nadawcę tego tematu. Zgadzam się z nim w 100%. Głupawy film to mało powiedziane! Bazuje na obleśnych scenach, typu, że dziecko "trzepie sobie konia". Żadnej dobrej gry aktorskiej się tu nie znajdzie. I apropo do osób, które piszą, żeby nie komentować. Mnie się wydaje, że po to jest ta stronka, żeby wyrażać swoją opinię!
Zgadzam się. Dno Dno Dno.Uwielbiam komedie ale w tym praktycznie nic mnie w tym filmie nie bawiło. Pół roku na niego czekałem, bo wszyscy tak zachwalali i się pomyliłem. Kompletnie głupi film, żenujące żarty...
2/10
Chyba nie widziałeś żenujących żartów przyjacielu. Swoją drogą to śmiać mi się chce z tych wszystkich "ę-ą", którzy to mówią: "jakież to prostackie, prymitywne, żenujące żarty".
Droga arystokracjo, proponuje troszkę wyluzować. Idzcie się na dobry melanż, napijcie się czekoś mocniejszego, bo coś mi się wydaje, że niektórzy tutaj wiodą dość smutne żywota...
a dla mnie pomysł na film jak i humor były dobre 7/10-jak dla mnie świetna rozrywka na piątkowy wieczór
Drogi kolego, szkoda, że w Twoim przypadku ta rozmowa schodzi na taki poziom. Bo tak jak napisałam wcześniej po to jest forum, aby każdy mógł wypowiedzieć swoje zdanie. Więc Ty troszkę wyluzuj i nie podniecaj się tym, że ktoś ma inne.
A poza tym, nie chodzi, że te żarty są prymitywne, i żenujące. Dla mnie po prostu nie były śmieszne. Jest wiele komedii bardzo głupawych, ale zarazem bardzo śmiesznych, więc proszę zajmij się ocenianiem filmów, a nie użytkowników na tym forum.
O jakim poziomie mówisz? To po pierwsze. Po drugie, nie jestem Twoim kolegą. Po trzecie, jestem bardzo wyluzowany i wcale się nie podniecam, śmieje się tylko z postawy niektórych ludzi. Z tego co widzę jesteś obrończynią demokracji i dumnie niesiesz hasło: "każdy może wypowiedzieć swoje zdanie", więc i ja to robię. Tak naprawdę nikogo tutaj nie obraziłem, a nawet jeśli...cóż, trudno.
P.S. Z ciekawości zapytam o Twoje ulubione (głupawe także) śmieszne komedie.