Po takiej reklamie, i tylu pochwałach szykowałam sie na naprawdę dobrą zabawę. A tu klops. Ot zwyczajna komedia jakich wiele. Pewnie dlatego, że zbyt mocno nastawiłam się na to, że będzie mi się bardzo podobała. No niestety. Trochę się zawiodłam.
5/10... tez sie zawiodlem... czym Wy sie podniecacie? poogladajcie stare komedie i macie tu ich zlepek i pare srednio smiesznych tekstow... a ten skośnooki błazen był beznadziejny :D
dla mnie film całkiem niezły, szczególnie warto czekac na napisy końcowe:D
sk0śno0ki gośc był jaki był ale to nie wpływa w mojej opinii na efekt końcowy który jest na pewno lepszy niż nota "5"
no zgadzam sie. co to za zenada a wszyscy tak go przezywaja jedyny dobry momnet to z tygrysem. hehehe
Też się napaliłam na ten film, liczyłam na zabawę i kupę śmiechu a tu nic z tych rzeczy, zwykła komedia, nic specjalnego.
widac ze nie skumaliscie klimatu a napisy koncowe tak zajebiscie podsumowaly film ze mialem brech przy kazdej fotce jaka pokazali:D
A co powiecie o samej postaci Mika Taisona, moim zdaniem przez to że grał sam siebie to było jeszcze bardziej zabawne.
Podsumowując dobra komedia.
Mom zdaniem słaby film, czasem się zaśmiałem, ale ogólnie poczucie humoru amerykańskie, momentami mocno żenujace. Nie rozumiem fenomenu tego filmu i wysokich ocen, ale w sumie kazdy lubi to co lubi
Też nie rozumiem wysokich ocen
Też nie rozumiem fenomenu tego filmu
Też nie rozumiem zachwytu nad filmem
Też się napaliłem na dobrą komedię
Też się zawiodłem
Niestety
"...poczucie humoru amerykańskie..." no cóz film był produkcji amerykańskiej więc czego innego się można spodziewać ;-) , naszczęśćie nie było w stylu American Pie itp.