Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737107
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

Nie wiem czemu, ale spodziewalem sie chyba czegos wiecej od tej produkcji. Wiele slyszalem o tym filmie, ze jest to kasowa komedia tego roku. Zwiastuny obfitowaly w roznego rodzaju fajne skecze, zapowiedzi, wypowiedzi, itd.... wszystko bylo niby ok. I jak juz go obejrzalem, to sie poczulem troszke zawiedziony. Otoz film jest jak najbardziej w porzadku, nie mozna mu nic zarzucic, jest poprawny. Jest pare scen, z ktorych boki zrywalem, ale to wszystko i nic wiecej. Historia jest dosc banalna i jej przebieg rowniez. Plusem jest wykonanie i zaangazowanie malo popularnych aktorow do glownych rol. Dzieki temu obraz nabral "swiezosci". Jednak nie wiem czemu, ale chyba bardziej wszystkim, a szczegolnie mlodziezy i panom, podoba sie raczej tematyka - wieczor kawalerski i wszystko co sie z nim wiaze - a nie sam film. Chyba za duzo oczekiwalem od tej produkcji, troszke sie zawiodlem, ale to nie oznacza, ze film jest slaby. Jak najbardziej polecam i jestem ciekaw czy znajdzie sie ktos z podobnymi odczuciami 6/10