Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737107
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

7/10

ocenił(a) film na 9

Film jest typową męską rozrywką, dziewczyny mogą się nudzić.Jest na swój sposób zabawny chociaż humor jest wyłącznie sytuacyjny, próżno więc szukać jakiś dowcipów czy ciętych ripost.Wszystko co najlepsze zostało już pokazane w zwiastunie.Mimo, że oglądając go człowiek nie pokłada się ze śmiechu to jednak po projekcji czuje się naprawdę odprężony i zadowolony.Najlepsze sceny to moim zdaniem zdjęcia z aparatu pokazywane już w czasie napisów, warto więc zostać do końca:)

ocenił(a) film na 9
norman7770

tu się nie zgodzę jestem dziewczyną i też podobał mi się ten film (dałam 9)dziewczyny też lubią jajcarski humor

ocenił(a) film na 9
norman7770

Nie zgodzę się z Tobą. Mimo że jestem dziewczyną, film bardzo mi się
podobał :) Nie był nudny, bawił do samego końca. Wydaje mi się, że
producenci naprawdę wyczerpali temat i dobrze im to wyszło.

ocenił(a) film na 9
norman7770

Pierdolisz koleś równo. Widać, że się na laskach nie znasz ;D. Również jestem płci pięknej i twierdzę, że fil jest elo na maxa.

I czemu niby 'typowo męska rozrywka'? lmao

jeżeli spotkałeś na swojej drodze życiowej jakieś sztywne i grzeczne panny to współczuję, ale uwierz, że są też dzikie osoby, takie jak ja;d

użytkownik usunięty
norman7770

Zgadzam się z poprzedniczkami ;) Dziewczyny też się porządnie uśmieją na ''Kac Vegas'' :P Może i film jest ''bardziej męski'' bo jakby nie było głównymi bohaterami są faceci i całą historię widzimy z ich perspektywy.Mnie to jednak nie przeszkadzało,a wręcz przeciwnie :D

Ogółem uważam,że film był świetny - zabawny i zakręcony.A fotki pokazane na końcu były zabójcze xD

ocenił(a) film na 9

Miło wiedzieć, że nie tylko facetom podoba się taki pokręcony humor:)

ocenił(a) film na 9
norman7770

Mężczyźni czasem zapominają, że kobiety to też ludzie :)

lilly98

hehe, mnie też bardzo podobał się film ;p moje "doznania" jeszcze bardziej potęgował fakt, że wyobrażałam sobie sztywną matematyczkę, która wybiera się na ten film :PP

ocenił(a) film na 8
Joanna_999

Ubaw po pachy. Film jest bardzo dobry płakałem ze śmiechu przez pół seansu. Ma kilka takich przestojów ale moze to i dobrze bo człowiek wyszedł by z kina z bólem mięśni brzucha.

PS
Byłem z żoną i jej podobał się nawet bardziej więc pisanie że to jest film dla facetów jest bezsensu

ocenił(a) film na 10
Mikel82

ten film jest bosski ;D poprostu ubaw na maxa ;D polecam ;D i odrazu mówię, że jestem dziewczyną i bardzo mi się spodobał ten film ;D 10/10 ;D fajny jajcarki temat filmu ;D b.dobry pomysł ;D

ocenił(a) film na 6
norman7770

mało wiesz o dziewczynach, skoro myślisz, że ten film je nudzi. Ja i wszystkie moje koleżanki, siostra i znajome, które to widziały, są zachwycone. No, chyba, że masz pecha i trafiasz na laseczki, które piszczą z uciechy na "teraz albo nigdy" czy jak tam te szmatławce zwą

norman7770

Przez te zdjęcia to z krzesła spadłam ! Alan mnie rozłożył na łopatki . :]

ocenił(a) film na 3
norman7770

ja widać film jest dla dziewczyn :D mężczyźni podobne sytuacje już przeżyli i średnio ich to śmieszy.
Jak dla mnie sposób opowiedzenia tej historii był po prostu słaby - choć opis filmu zachęcający...