Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737107
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

juz dawno nie ogladalem podobnej komedii,tytul mowi sam za siebie:D, a koncówka ze zdjeciami normalnie mnie rozwalila:).polecam filmik

ocenił(a) film na 8
Maciek1991

Mam identyczne odczucia :D :P
za krótki <br/> za krótki <br/>
za krótki <br/>
za krótki <br/>

ocenił(a) film na 10
ALDIR

Fakt, szybko się kończy:P. Generalnie w ostatnich latach nie powstała żadna porządna komedia. Kac Vegas to jeden z najlepiej zrobionych filmów komediowych! Obsada bez zbędnych sław widocznych na okładkach wszystkich magazynów. Generalnie genialna fabuła i świetne zakończenie:). Nie ma sceny przy której chociaż nie parsknie się śmiechem! Polecam wszystkim, którzy dopiero przymierzają się do obejrzenia "Kac Vegas" :). 10/10!

ocenił(a) film na 8
Maciek1991

Zgadzam się z poprzednikiem,film jest świetny.Na pewno każdy chciałby przeżyć taki wieczór z kawalerski:D Pigułka gwałtu zamiast Extasy - Bardzo mądre:D Ale w kasynie się wykazał:)
Polecam ten film wszystkim!

ocenił(a) film na 8
draco127

fajnie ze draco wpadl,trzeba bedzie kiedys taki wieczor kawalerski zorganizowac co nie?:D

ocenił(a) film na 8
Maciek1991

Tylko najpierw ktoś musi się zaręczyć:D Aha Jak coś mogę załatwić Extazy:D

ocenił(a) film na 8
draco127

ja raczej nie tak szybko sie zarecze:D,wiec odpadam:D,

ocenił(a) film na 8
Maciek1991

No to urządzimy podobne sylwestra:D Kac Bydgoszcz!

ocenił(a) film na 8
draco127

cos sie wymysli:D, trzeba bedzie ostro zaimprezowac:P

Maciek1991

tylko nie szalejcie za bardzo, bo ja cały film płakałam ze śmiechu widząc lukę w uzębieniu Stu, jeszcze spotka was coś podobnego ;)
a film jest bardzo dobry

ocenił(a) film na 8
a_sia91

trzeba szalec dopóki jest sie mlody:D, moze zaszalejemy lepiej:),dzieki za troske:D,jak cos opowiem ci sylwka,jak bedziesz chciala:D, oczywiscie jesli bede pamietal:P

Maciek1991

No to staraj się zapamiętać jak najwięcej, bo z chęcią poczytam o waszym sylwestrze :)

ocenił(a) film na 8
a_sia91

postaram sie zapamietac jak najwiecej:),z mysla o tobie:), ty tez ostro bedziesz imprezowac:)?

Maciek1991

Ha! Macieju, znowu się spotykamy :D
Jestem zazdrosna ^^ ;d
Film naprawdę fajny...

ocenił(a) film na 8
recess

ajc zlapalas mnie:D,Tailana z Toba mi sie i tak najlepiej pisze:),i jestes moja najlepsza znajoma na filmwebie:**:)

Maciek1991

haha xD
Jeeeest! Wygrywam :D:D:D ha!
Pozdro :*

ocenił(a) film na 8
recess

no jasne ze ty:), innej kandydatki nie ma:D,pozderki:**

Maciek1991

Na wszelki wypadek do ewentualnych kandydatek: NIE macie ze mną szans :D

:D

ocenił(a) film na 8
recess

slodkie to bylo:),masz racje nie maja szans:D

Maciek1991

:)
lece, do jutera :*

ocenił(a) film na 8
recess

milo bylo:),to rozumiem, ze jutro bedziesz:),to pa:**

Maciek1991

spokojnie, ja żadną kandydatką nie jestem :)

ocenił(a) film na 8
a_sia91

wiem o tym:),ale wiesz Tailana jest troche zazdrosna wiec jak bys powiedziala ze jestes kandydatka to niewiadomo co by tu sie dzialo:D

Maciek1991

ehe .... bez przesady, piszta se :>

ocenił(a) film na 8
recess

Tailana tak chcialem sprawdzic czy asia91 sie odezwie ale chyba nie:D,a tak wogóle skad znalazlas ten temat?:),czy bys wiedziala ze tu bede:D

Maciek1991

Po prostu weszłam, żeby ocenić i zobaczyłam, że założyłeś temat :D

ocenił(a) film na 8
recess

to fajnie ze wszedlas,jestes tu mile widziana:),wiesz zauwazylem ze lubimy te same filmy:D

Maciek1991

dzięki ;d na przykład jakie filmy ? :D

ocenił(a) film na 8
recess

A tak ogólnie to pozdrawiam wszystkie dziewczyny:) Nie znamy się jeszcze:)
Więc czas to zmienić;)

ocenił(a) film na 8
recess

a wiec tak oszukac przeznaczenie,siedem, napewno Kac Vegas:),nie jestem pewny czy tez American Pie:D i to tak w skrócie:), bo sporo tych fimów bym wymienial:), a i jaka ocenke dalas za film Kac Vegas?:)

Maciek1991

Taką jak Ty :)
Darco 127 : dzięki za pozdrowienia :)

ocenił(a) film na 8
recess

to nawet tak samo oceniamy:),mi sie wydaje ze film napewno zasluguja na 8:D

Maciek1991

tak ;) pewnie że zasługuje na 8 świetna komedia :D

recess

Ja również dziękuję za pozdrowienia ;) Nie odzywałam się bo mnie nie było. Może podacie mi tytuły jakiś fajnych horrorów?

ocenił(a) film na 8
a_sia91

Dla mnie Kac Vegas to rewelacja:D Po prostu świetna komedia dla zwykłych ludzi:)I dobra Fabuła;)

ocenił(a) film na 8
a_sia91

Asiu jeśli chodzi o horrory to polecam: "Pandorum" To horror osadzony w klimacie S Fiction ;)

draco127

Dzięki, jak będę miała wolną chwilę to na pewno zobaczę ;)

a_sia91

Jak już polecacie to ja się zapytam czy możecie jakieś fajne piosenki polecić :> bo ostatnio nie mam czego słuchać :D

recess

No to zależy jaką muzykę lubisz. Mi też od jakiegoś czasu brakuje dobrej nuty więc chyba wrócę do green day'a :)

ocenił(a) film na 8
a_sia91

Asia jesli chodzi o horrory z tych nowych to chyba calkiem dobry jest ,,Antychryst'' i troche starszy film bo z 2005 to ,,Egzorcyzmy Emily Rose'' moglas to widziec ale dobry horror:)

Maciek1991

Egzorcyzmy Emily Rose widziałam, dobry film :) Podobno antychryst słaby, paru znajomych widziało i odradzali, ale dzięki.

ocenił(a) film na 8
recess

slonko:D,powiedz mi czego sluchasz, bo ja wszystkiego to znaczy prawie:)

Maciek1991

Wszystkiego po trochu ;D ale głównie rock xd kotku :*<haha>

ocenił(a) film na 8
recess

ja z muzyka staram sie byc na bierzaco, i jak mam polecac to masz tu pare mi osobiscie sie podobaja:) np:timbaland feat. soshy & nelly furtado - morning after dark,cheryl cole - fight for this love,nirvana - come as you are,jay-z feat alicia keys-empire state of mind,kanye west - can't tell me nothing,kesha - tik tok. wszystkiego po troszeczku:), prosze myszko:**

ocenił(a) film na 8
Maciek1991

demi lovato - quiet, i jeszcze to tez taki fajny kawalek:)

Maciek1991

ale trafiłeś z demi lovato :D już wolę śpiew Miley ;p
Dziękuję ;** właśnie słuchałam kesha - tik tok :D

ocenił(a) film na 8
recess

no trafilem uwielbiasz gwiadki disneya:D(joke), ale akurat ta piosenka nie jest zla:)

Maciek1991

muszę posłuchać :D a nie bo lubie Ashley Tisdale :P

ocenił(a) film na 8
recess

powinno ci sie spodobac:D, wszystkich jej piosenek nie sluchalem ale wlasnie ta jest fajna:)

ocenił(a) film na 8
Maciek1991

Hm to może polecicie jakieś fajne filmiki na Youtube ;) Co?
Ps:Tailana dziękuje ślicznie za zaproszenie jestem zaszczycony;)

ocenił(a) film na 8
draco127

pamietasz draco jak ostatnio cos tam wspominales o filmiku jak poderwac dziewczyne, obejrzalem to, jaka zwala z tego:), co moge polecac jazda po dropsach:D