juz dawno nie ogladalem podobnej komedii,tytul mowi sam za siebie:D, a koncówka ze zdjeciami normalnie mnie rozwalila:).polecam filmik
Mam identyczne odczucia :D :P
za krótki <br/> za krótki <br/>
za krótki <br/>
za krótki <br/>
Fakt, szybko się kończy:P. Generalnie w ostatnich latach nie powstała żadna porządna komedia. Kac Vegas to jeden z najlepiej zrobionych filmów komediowych! Obsada bez zbędnych sław widocznych na okładkach wszystkich magazynów. Generalnie genialna fabuła i świetne zakończenie:). Nie ma sceny przy której chociaż nie parsknie się śmiechem! Polecam wszystkim, którzy dopiero przymierzają się do obejrzenia "Kac Vegas" :). 10/10!
Zgadzam się z poprzednikiem,film jest świetny.Na pewno każdy chciałby przeżyć taki wieczór z kawalerski:D Pigułka gwałtu zamiast Extasy - Bardzo mądre:D Ale w kasynie się wykazał:)
Polecam ten film wszystkim!
fajnie ze draco wpadl,trzeba bedzie kiedys taki wieczor kawalerski zorganizowac co nie?:D
tylko nie szalejcie za bardzo, bo ja cały film płakałam ze śmiechu widząc lukę w uzębieniu Stu, jeszcze spotka was coś podobnego ;)
a film jest bardzo dobry
trzeba szalec dopóki jest sie mlody:D, moze zaszalejemy lepiej:),dzieki za troske:D,jak cos opowiem ci sylwka,jak bedziesz chciala:D, oczywiscie jesli bede pamietal:P
postaram sie zapamietac jak najwiecej:),z mysla o tobie:), ty tez ostro bedziesz imprezowac:)?
ajc zlapalas mnie:D,Tailana z Toba mi sie i tak najlepiej pisze:),i jestes moja najlepsza znajoma na filmwebie:**:)
wiem o tym:),ale wiesz Tailana jest troche zazdrosna wiec jak bys powiedziala ze jestes kandydatka to niewiadomo co by tu sie dzialo:D
Tailana tak chcialem sprawdzic czy asia91 sie odezwie ale chyba nie:D,a tak wogóle skad znalazlas ten temat?:),czy bys wiedziala ze tu bede:D
to fajnie ze wszedlas,jestes tu mile widziana:),wiesz zauwazylem ze lubimy te same filmy:D
A tak ogólnie to pozdrawiam wszystkie dziewczyny:) Nie znamy się jeszcze:)
Więc czas to zmienić;)
a wiec tak oszukac przeznaczenie,siedem, napewno Kac Vegas:),nie jestem pewny czy tez American Pie:D i to tak w skrócie:), bo sporo tych fimów bym wymienial:), a i jaka ocenke dalas za film Kac Vegas?:)
Ja również dziękuję za pozdrowienia ;) Nie odzywałam się bo mnie nie było. Może podacie mi tytuły jakiś fajnych horrorów?
Dla mnie Kac Vegas to rewelacja:D Po prostu świetna komedia dla zwykłych ludzi:)I dobra Fabuła;)
Asiu jeśli chodzi o horrory to polecam: "Pandorum" To horror osadzony w klimacie S Fiction ;)
Jak już polecacie to ja się zapytam czy możecie jakieś fajne piosenki polecić :> bo ostatnio nie mam czego słuchać :D
No to zależy jaką muzykę lubisz. Mi też od jakiegoś czasu brakuje dobrej nuty więc chyba wrócę do green day'a :)
Asia jesli chodzi o horrory z tych nowych to chyba calkiem dobry jest ,,Antychryst'' i troche starszy film bo z 2005 to ,,Egzorcyzmy Emily Rose'' moglas to widziec ale dobry horror:)
Egzorcyzmy Emily Rose widziałam, dobry film :) Podobno antychryst słaby, paru znajomych widziało i odradzali, ale dzięki.
ja z muzyka staram sie byc na bierzaco, i jak mam polecac to masz tu pare mi osobiscie sie podobaja:) np:timbaland feat. soshy & nelly furtado - morning after dark,cheryl cole - fight for this love,nirvana - come as you are,jay-z feat alicia keys-empire state of mind,kanye west - can't tell me nothing,kesha - tik tok. wszystkiego po troszeczku:), prosze myszko:**
ale trafiłeś z demi lovato :D już wolę śpiew Miley ;p
Dziękuję ;** właśnie słuchałam kesha - tik tok :D
no trafilem uwielbiasz gwiadki disneya:D(joke), ale akurat ta piosenka nie jest zla:)
powinno ci sie spodobac:D, wszystkich jej piosenek nie sluchalem ale wlasnie ta jest fajna:)
Hm to może polecicie jakieś fajne filmiki na Youtube ;) Co?
Ps:Tailana dziękuje ślicznie za zaproszenie jestem zaszczycony;)