juz dawno nie ogladalem podobnej komedii,tytul mowi sam za siebie:D, a koncówka ze zdjeciami normalnie mnie rozwalila:).polecam filmik
Stary nie mów mi już o tej jeżdzie po dropsach ,to jest porypane:D
Ale ze sposobem na poderwanie dziewczyny się zgodzę:) Będzie trzeba tak spróbować:D
może być :D nie jest tAkia zła ta piosenka jak się spodziewałam ;>
Cheryl Cole - Fight For This Love -> fajna :P
soshy & nelly furtado - morning after dark -> również ;p
nirvana - come as you are -> klasyk ♥
jay-z feat alicia keys-empire state of mind -> Jay'a z nie lubie osobiscie, bo wygrał na mtv europe music awards 2009 na najlepszego wykonawce miejskiego a chiałam eminema :D:D:D:D:D ale podoba mi się jak Alicia śpiewa w tej piosence :>
Dzięuję ;**
draco prosze bardzo jestem zaszczycona, że przyjąłeś Xd
mowilem nie jest zla:),nie masz za co dziekowac:),ciesze sie ze moglem Tobie pomóc:)
tak zespół rockowy :D
moja obsesja odkąt pamiętam :D:D ;>
ej, a o co cho z tym"jak poderwać dziewczyny" ? :D
Lubie. mają dobre Rockowe kawałki które przeplatają się z głosem operowym wokalistki:)
tak chodzilismy:).teraz chodzimy gdzie indziej,wkoncu na sylwka razem sie wybieramy:D
adresu publicznie to nie masz racje:),ale na moim profilu jest gg:D,wiecej wiary w ludzi moze bysmy przyjechali:)
widzisz jak bym do ciebie wpadl bym ci pomogl pilnowac brata:),dzieci mnie lubia i ja ich tez:),kotku ale za to wypije za twoje zdrowie:D
hehe nie mam siostre która ma 3 lata i tez ja czasami musze pilnowac:),wiec wiem co czujesz:),tak zauwazylem ze mamy duzo wspólnego ze soba tez tak myslisz?:)czy mi sie to wydaje:D