Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737084
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

Po prostu - Kac Vegas "Złoty Glob 2010"

Wiedziałem od początku że dostanie.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
AvengerLSK

a to nie była płytka komedyjka? Jak dla mnie to to nie było ani śmieszne
ani błyskotliwe, ani... nijakie. Ale to moje zdanie
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
AvengerLSK

Błagam, podaj jakiś przykład 'płytkiej komedyjki' bo dla mnie, przy tym nieszczęsnym Kac Vegas, to Zemsta Frajerów w całej swej sadze jest niezdobytą wyżyną !

ocenił(a) film na 3
sewo

dokładnie. Kac Vegas to chyba ta sama liga co American Pie:| porażka totalna. Totalne nieporozumienie! Jak można się fascynować tak płytkim,niesmacznym żartem. Ani razu się nie uśmiałam,pomijając już koncepcję i fabułę filmu. Żenujący poziom. Skoro Złoty Glob należy się Kac Vegas to nagroda ta jest potwarzą dla Meryl Streep.

ocenił(a) film na 9
Annie3003

Podaj przykład ambitnego humoru. Co? American Beauty? :> a American Pie było przełomowe... naprawdę moim zdaniem jedna z niewielu takich komedii. Podobnie Kac Vegas zawiało świeżością... cóż, naprawdę wciągający i zabawny.

Ale nie każdemu się musiał podobać - jedni wolą rybki drudzy jak się ich pogrzebaczem po twarzy bije. Tak czy siak nie zgadzam się z tym, że humor Kac Vegas i American Pie był płytki. Płytki humor to masz w American Pie 6.

AvengerLSK

Nic dziwnego, że kobietom się nie podobał. To o mężczyznach i dla mężczyzn. Inny gust - ani lepszy, ani gorszy - po prostu, inny od kobiecego.
A scenariusz - rewelacja. Zresztą, znalazł się w piątce najlepszych scenariuszy oryginalnych WGA 2010.

ocenił(a) film na 7
AvengerLSK

Moim skromnym zdaniem największe przegięcie tej nagrody od niepamiętamjakdługo. "Kac Vegas" to dobry, śmieszny film, ale od takie np. "(500) dni miłości" o kilka długości lepsze.