Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737107
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

Rewelacja!

ocenił(a) film na 9

Naprawde smieszny i wciagajacy filmik. Poszedlem na niego z dziewczyna myslac, ze to kolejny glupi hollywodzki film, ktorego zarty beda opierac sie glownie na dziwnych odglosach i fekaliach.

Tymczasem okazalo sie, ze na tle obecnie kreconych komedii, KacVegas bije wszystkich na glowe! Cala sala ryczala ze smiechu, film oglada sie naprawde przyjemnie i musze przyznac, ze ani razu nie zerkalem na zegarek.

Bardzo dobrym pomyslem bylo zaangazowanie niezbyt znanych aktorow (moze z wyjatkiem B. Coopera, ktorego troche kojarze) - razem tworza bezcenny zespol :)

Jesli podobaja Wam sie teksty w stylu:

- Wiesz co, jestes zbyt glupi, zeby moc Cie jakos urazic...
- Dzieki!

...to polecam bez cienia watpliwosci!

10/10

Zolty

O boniuuu...porażka, ludzieeee beznadzieja...nie wiem cóż w tym śmiesznego było, podejrzewam, że film jest przeznaczony dla osób ze specyficznym...bardzo specyficznym poczuciem humoru...Jest przereklamowany pod względem śmieszności, strata pieniędzy na kino i czasu żeby go oglądać.........Żenła!!!

magdalenaj25

O jezu, a mi się podobał. :D Naprawdę.
Przerklamowany to jst Avatar, a nie Kac Vegas.

Myślałam, ze się przeraże, a miło spędziłam czas. Sympatyczny film :D Liczę, że 2 będzie równo zajebista :D
Jestem pod wrażeniem i daje 10. Zawyżam, ale film poprawił mi humor i to się tylko liczy.