Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737107
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

To jest jedna z tych komedii na której śmiejesz się od początku do końca,najlepsza komedia tego roku. Film zaskakuje i bawi,jest tak nakręcony i pokręcony, że widz się nie nudzi. Ciągle coś się dzieje. Polecam, warto obejrzeć.:)))

ocenił(a) film na 9
gonia_gr

Zgadzam się;) warto obejrzeć;) ŚWIETNA KOMEDIA

gonia_gr

Na pewno nie zaskakuje, w ogóle nie śmieszny, debilny powiedział bym ale każdy ma swoja zdanie. Widzieliście ta ich wielka imprezkę ? bo ja nie. Tylko jakieś durne pieprzenie ze co to oni nie robili przez cala noc.
I jeszcze scena gdy ten grubas stymuluje masturbacje u tego dziecka - żenada. Było parę śmiesznych scenek i + za ścieżkę dźwiękową, nic więcej.

ocenił(a) film na 9
zukasz

gdyby była pokazana ich impreza to dopiero byłoby nudne...wybierajac sie do kina spodziewałam sie czegoś innego a tak byłam mile zaskoczona że film nie okazał sie nudnym i przewidywalny;) ale o gustach sie nie dyskutuje. pozdrawiam;)

ocenił(a) film na 8
zukasz

''Widzieliście ta ich wielka imprezkę ? bo ja nie. Tylko jakieś durne pieprzenie ze co to oni nie robili przez cala noc.''

widać że mało się w życiu bawiłeś ;) gdybyś chociaż raz w życiu tak dobrze zabalował to też byś się dowiadywał od znajomych co robiłeś lub kilka dni byś próbował sobie przypomnieć wszystko i też pieprzył byś o tym przez kilka dni...!!! kolesie w filmie ostro zabalowali i przez cały film niestety nie mogli sobie przypomnieć(dlatego nie widzimy ich całej imprezy) dowiadujemy się o niej dopiero na zdjęciach na końcu filmu! ten film można powiedzieć to jeden wielki Kac :) hehe

Załap kiedyś ''Kaca mordercę'' to zobaczysz co to jest za uczucie ;) i jaka dziura w życiorysie hehe nie polecam :D

co do filmu fajny czekam na cz. 2 bo podobno ma wyjść :]

ocenił(a) film na 9
zukasz

Jesteś chyba typem kinomana, któremu trzeba wyłożyć kawę na ławę, bo inaczej się nie połapie o co chodzi. Polecam ci "Modę na sukces" tylko od razu, bo możesz zgubić wątek.

ocenił(a) film na 9
gonia_gr

Najlepszy jest brat pani młodej ( ten brodaty)... Najlepszy aktor "Majk Tajson" ;) :)

użytkownik usunięty
gonia_gr

niestety nie mogę się zgodzić z Twoją wypowiedzią. Film nie zaskakuje jakoś rewelacyjnie. Są chwile przegięcia, gdy koleś udaje,że dziecko się masturbuje... Lekka przesada. Film warto zobaczyć, jeżeli ktoś chce zobaczyć Amerykę z innej strony, ale muszę przyznać szczerze,że niestety film nie rzuca na kolana

ocenił(a) film na 9
gonia_gr

Zgadzam się,film był świetny. ZObaczyłam go dopiero niedawno i załuje, ze nie poszłam na niego do kina bo jak wiadomo.... komedie w dużym gronie to jest to! A ten koles bez zęba był zajebis...

gonia_gr

bez kitu, jak brodaty założył dziecku okulary to myślałem że zdechnę :P

ocenił(a) film na 8
ponury990

- Alan, uderzyłeś dziecko!!!
- o nie!!! jak moje okulary?!?!?!
hahahahah, wielbie ten film ;D