Kac Vegas

The Hangover
2009
7,3 737 tys. ocen
7,3 10 1 737107
6,5 61 krytyków
Kac Vegas
powrót do forum filmu Kac Vegas

...ale niezwykle smieszna z jak najbardziej orginalnym humorem. Ogladajac ten film usmiech na mojej twarzy pojawial sie srednio co 30 sekund co jest swietnym wynikiem. Przewaznie na typowej komedii bardziej mysle o tym czy humor nie jest żenujacy, na tej komedii myslalem tylko o tym co nastepnego sie przytrafi tym trzem przezabawnym charakterom. Alan rządzi...! Komedia roku jak dla mnie. Tylko wiecej takich filmow...a bardziej by trzeba powiedziec...wiecej takiego humoru i dobrze dopasowanych charakterow.

Brawo!

ps. Wiele z was ocenia ten film bardzo nisko i mowi ze film jest slaby itp. Wiec prosze tych co wieszaja psy na tym filmie, zwroccie uwage na to ze to jest komedia i tylko komdedia. Nie stara sie ona byc obyczajem ani dramatem. Jest to film stworzony dla czystej rozrywki i smiechu. Wiec kiedy oceniacie taki film nie porownujcie go do "Cinema Paradiso" czy "Gran Torino". Porownajcie ten film do innych podbnych mu komedii, a wtedy zobaczycie ze jest sie tu nad czym zachwycac. Jak dla mnie film jest na 9 poniewaz kocham komedia z dobrym humorem. Oceniam go pod katem innych komedii. Smiech to zdrowie i ogladajac ten film mozesz sie czuc tylko zdrowszy. :D