film tragiczny w ogóle nie smieszny,wynudzilam sie
Każdy ma inne wyczucie humoru. Dla mnie film się podobał a dla kumpla po piwie nie podszedł :D
Film nudny, głupi i nieśmieszny. Nie mogę sobie przypomnieć ani jednej śmiesznej sceny. Jednym słowem gów***ny.
Sceny mocno przesadzone. Kura, tygrys, dziecko? Atak azjaty z łomem. To chyba byli jacyś cyborgi skoro nic im się nie stało. Po uderzeniu w głowę powinni przynajmniej stracić przytomność.
Moja ocena 2/10 za to, że wytrwałam do końca.
zgadzam się, miałam 2 podejścia do tego filmu i za każdym razem zasypiałam, słyszałam wiele dobrych rzekomo opinii na temat tego filmu, ja sama starałam się nawet na siłę śmiać, no cóż, nie było w nim nic ekscytującego, ale są gusta i guściki;)
Zanudziłyście sie bo jesteście nudziary pooglądajcie sobie animal planet
dla mnie komedia zajebista:)
widze po opiniach, ze film nie trafil glownie do kobiet, niestety nie rozumiaja nas mezczyzn jak sie potrafimy bawic na kawalerskich nie pamietajac dzien po co sie zdarzylo ostatniej nocy :)
Mojemu chłopakowi też się średnio podobał. Może on też siebie nie rozumie :]
Film z konkretnym typem żartów - do jednych trafia do innych nie. Nie ma tu co wyzywać nikogo od nudziarzy.
kobiety tego nie rozumieją bo bardziej muszą się pilnować i wolą pamiętać co się działo poprzedniego dnia =)
chociaż chopaki dostali w filmie właśnie tabletki gwałtu więc polewa.
Co do filmu rozumiem ludzi dla których film nie był śmieszny bo był jakby na pograniczu śmieszności przez większość czasu. Ale już scena z tysonem, przeróbka candy shop czy końcowe zdjęcia z imprezy to mistrzostwo. Pozdro
Film jakimś arcydziełem nie jest, ale można sobie obejrzeć. Pochwała zdecydowanie należy się panu Zach'owi Galifianakis. Śmieszny facet i udowadniał to wiele razy (może ktoś oglądał Late Show z jego udziałem)
zgadzam sie swietnie zagral
na filmie niezle sie usmialam ale kazdy lubi co innego xd
A ja uważam, że jest rewelacyjny! Świetna komedia - nie tylko dla mężczyzn. Bawiłam się na nim doskonale i z przyjemnością jeszcze raz go obejrzę :). Gorąco polecam!
Poza dobra rola tego dziwnego typa co wygrał dwukrotnie 80 tys $$$ w kasynie, nie widziałem tam nic kreatywnego. Sztampowy humor, typowy amerykański hamburger, komedia niczym nie odroznia sie od calej reszty nurtu glupich gagow, generalnej rozjebundy, glupich tekstow, naiwnego amerykanskiego toku myslenia ... daje 7/10.