po obejrzeniu miałam mieszane uczucia a mianowicie
^cieszyłam się <że nie wydałam pieniędzy na kino>
^szkoda mi było wszystkich którym to sie podobało!!!
Jest to film totalnie idiotyczny!!! szkoda czasu na oglądanie.
uważam iż jest "dobry" tylko dla niedorośniętych ludzi, którzy nie bardzo wiedza co jest tak na prawde doskonałe.
Jak dla mnie jest to film dno.0/10
wiesz co mylisz sie,ja ogladalem o wiele gorsze filmy i nawet im bym 0/10 nie dal,nie sadze zeby bylo szkoda czasu na ogladanie go,mi sie go ogladalo bardzo dobrze:D,chcoiaz wesolo bylo:D,ale to takie moje zdanie:)
Jak dla mnie to twoja wypowiedz to dno! A jakie komedie sa odpowiednie dla ludzi "dorosnietych"? Nakrecilas jakis film w swoim zyciu...?
A ty nakręcałeś jakiś film??Jeśli podobają ci się takie puste komedie to współczuje reszcie która będzie oglądała twoje wypociny.
"A ty nakręcałeś jakiś film??" Nie, nie nakręciłem. Ale zauważ też, że nie nazywam czyjejś pracy z góry dnem bez żadnych argumentów.
"Jeśli podobają ci się takie puste komedie to współczuje reszcie która będzie oglądała twoje wypociny."
O moje wypociny sie nie martw tylko o swój arogancki charakter...
Dlaczego pusta komedia? A jaka ma byc komedia ? edukacyjna... ?
Wg mnie jest to komedia jak najbardziej na czasie.
Ależ się przejęłaś, ho ho. Dobra komedia, ja się ubawiłem. Oczywiście, jeżeli ktoś liczył na psychologiczny dramat to mógł się poczuć rozczarowanym. Ale jak na lekką komedię wcale nie było źle. Powiem więcej- było naprawdę dobrze. A w idiotyzmie leży główna siła tego filmu. Ale cóż, z poczuciem humoru i umiejętnością patrzenia na niektóre rzeczy z zachowaniem dystansu trzeba się urodzić.
Wyluzuj.
Dlaczego "Ano tak, fanka "Zmierzchu". To wiele tłumaczy..." ??
Przecież nie tylko ten jeden film mam w ulubionych i nie tylko ten oglądałam w swym życiu.Strasznie mnie irytuje to, iż nie znając mnie już oceniasz po filmach no ale cóż -idiota trzeba się urodzić.
Widać trafiłem w czuły punkt, skoro zeszliśmy na poziom obrzucania obelgami... Wybacz, po prostu widzę u Ciebie pewne upodobanie do kiczu ("Zmierzch", "Idealny facet dla mojej dziewczyny", "Dlaczego nie") i prostackiej dosadności ("Pasja", "Apocalypto"). Poza tym nie podajesz żadnych argumentów uzasadniających Twoją opinię. Masz do powiedzenia tylko tyle: "film jest głupi, kto myśli inaczej jest debilem". Nie napinaj się tak, bo nadciśnienia dostaniesz.
Widzę że nie ma co z Toba rozmawiać bo i tak ani ja ani ty nie damy zrozumiemy się więc daj sobie na luz. to że się tobie podoba -spoko ale ja tez mam swoje zdanie.Uważam,że po to jest coś takiego jak "dodawanie komentarzy" do filmów aby każdy miał własną opinie na jego temat i nie zawsze musi się zgadzać z większością... nie zawsze trzeba chwalić i klaskać.
A to że tobie nie podoba się reszta - to tylko kwestia gustu....
Zakończmy na tym ta dyskusję dobrze..??
PS.Przepraszam za "idiotę " ale poniosło mnie to, że tak na prawdę mnie nie znasz i raczej nie poznasz, ale oceniasz mnie tylko na podstawie filmów dodanych do ulubionych, a to nie jest obiektywne zdanie.nie uważasz?
Wiadomo, każdy ma swój gust i każdy może mieć swoje zdanie. Mimo wszystko 1/10 to chyba przesada... Na to zasługują moim zdaniem tylko "dzieła" Uwe Boll'a i im podobne;) Na ogół nie oceniam userów na podstawie ich ulubionych filmów, ale nie lubię gdy ktoś miesza niezłe filmy z błotem bez podania konkretów. Pozdrawiam.
Jest to film totalnie idiotyczny!!! - hahaha - wysmiejej Cie i tego nie uzasadnie bo szkoda mi na Ciebie czasu :)
kluczowym punktem dyskusji tak jak i krytki jest argumentacja - cos czego brak wiekszosci ludzi, nie tylko na filmwebie.
Tyle w temacie.