3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

"są momenty warte śmiechu", w której sekundzie, minucie, godzinie????????????? po 30 minutach zaczęłam grać w Chińczyka na Kurniku... bo obiecałam sobie, że obejrzę to coś do końca... to coś, bo komedią to na pewno nie jest... nawet nie wiem do czego to zaliczyć. Pierwszy raz w życiu ucieszyłam się, że słyszę Dodę!!!!!!!!!!!!!!!!! Jej głos oznaczał koniec tego czegoś. Wystawiając 1 musiałam zmienić ocenę Ciachu, z 1 na 2, tam przynajmniej była jedna scena, na której się uśmiechnęłam... Ta, w której postać grana przez p. Stenkę kładzie się na podłodze, i mówi, że zniża się do poziomu p. Małaszyńskiego. Wówczas twierdziłam, żeby zniżyć się do poziomu filmu Ciacho to nie wystarczy położyć się na podłodze, trzeba zejść do piwnicy... Przy Kac Wawie nie wystarczy piwnica... tutaj trzeba zejść na głębokość Rowu Mariańskiego... -.-

użytkownik usunięty
agrest001

Oczywiście, że są momenty w których można się pośmiać.. Chociażby pierwszy z brzegu- Scena kiedy Misiek Koterski ustala cene w burdelu- " Płacisz 600 albo w........aj - " To jaaa w.......am " . Mało nie spadłem z krzesła po tej scenie albo jeszcze jak Karolak udawał Włocha to też było mistrzowskie.

"...Ukwiecenie dialogów stówkami na "ch" i "k" nie przyda im autentyczności - wywoła najwyżej radośnie głupi rechot zgromadzonych w kinie głupoli. Jeśli takie są ambicje polskich scenarzystów, gratuluję." To nie moje słowa. To cytat klasyka. Jakże aktualny.

ocenił(a) film na 1

troll

ocenił(a) film na 1
agrest001

ja ratowalem sie gra w weza na telefonie i odwracaniem glowy przy co bardziej zenujacych scenach jednak nie dalem rady dotrwac do konca