Moim zdaniem kompletnie nieudany skok na kasę. Gra aktorska i scenariusz to kpina, ogląda się z zażenowaniem.
aż specjalnie założyłem dzisiaj konto, bo jak zobaczyłem opinie klakierów, to mnie krew zalała :)
uważasz że Zbrojewicz zagrał źle? w której scenie? Ania Prus nie była naturalna? żadna scena cienie rozśmieszyła?
Odpowiadam: TAK, W KAŻDEJ, NIE NIE BYŁA, ŻADNA.
a tu kwiatek od Tomasza Raczka z jego facebook'a:
"A więc byłem na filmie KAC WAWA i muszę przyznać, że dawno już nie pamiętam abym w kinie był tak głęboko zażenowany. To nie jest po prostu zły film. Ten film jest jak choroba, jak nowtwór złośliwy: zabija wiarę w kino i szacunek do aktorów. Patrząc na Romę Gąsiorowską, Sonię Bohosiewicz i Borysa Szyca, grających główne role, czułem się tak jakbym patrzył jak ktoś przerabia kochanych członków rodziny na dziwki i alfonsów. Szczerze i nieodwołalnie odradzam pójście na KAC WAWA do kina. Ten film powinien ponieść klęskę frekwencyjną - może to nauczyłoby czegoś producentów. WSTYD!"
W przeciągu 20 minut miała jakieś 125 lajków ta minirecenzja.. ;D (późna pora dosyć była)
Kolego, można to przekopiować w kilku innych tematach? A Kałużyński i Raczek to dla mnie nadal przykład co prawda bardzo ironicznego ale niesamowitego gustu i wyczucia oraz wielkiej erudycji. Szkoda że Kałużyński nie dożył czasu kiedy w Polsce zaczęły powstawać takie "dzieła". Myślę, że by zapomniał o ogładzie komentując to coś.
jAk nIe oGloNdAlEs FiLmU tO sIe NiE wYpOwIAdaJ! zNaWca TrAiLerów!! ;))))) tO aRcYdZiEło pOlSkiej KiNemaograFi. ;)))