3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

???

ocenił(a) film na 1

Nie wyobrażam sobie,że komuś spodoba się ten film.Czemu ma aż tak wysoką ocenę ??

zuza0612

Faktycznie wysoka. 1,6

zuza0612

racja, ocena mocno zawyżona

ocenił(a) film na 1
zuza0612

Pierwszy raz żałuję, że nie ma pkt ujemnych....

użytkownik usunięty
zuza0612

Jeżeli ktoś pisze, ze ten film nie jest zabawny, to musi być jakimś zgorzkniałym zgredem bez elementarnego poczucia humoru! I choćby nie wiem co w tym filmie było, to i tak będzie krytykował „z zasady”. Co chwila sala się śmiała więc co – zapłacili im? Czytam te niektóre opinie typu „dno”, „szmira” itp. I mam wrażenie że o jakimś innym filmie piszą! Wróciłem godzinę temu z seansu i są wprawdzie sceny niepotrzebne, ale większość jest naprawdę śmiesznych, a dialogi niektóre rozwalają! Perypetie Milowicza, Karolaka, Pawlickiego, Miśka czy scena finałowa, jak Szyc filmuje Kabana i Kobyłę – no świetne są! Jak się tu nie śmiać? Jak ktoś woli smętne filmy o slumsach to niech nie chodzi na komedie! I mam gdzieś czy tytuł Kac Wawa jest zrobiony specjalnie czy nie – film jest wesoły, aktorzy zagrali dobrze, tylko zamiast pokazywania limuzyny i Szyca na mieście nie ciąłbym dialogów, bo są ekstra, a czytałem, że autor scenariusza narzekał, że mu poobcinali nie chcąc robić „teatru” we wnętrzach . Aha, a na Kac Vegas to się tak nie uśmiałem na pewno!

ocenił(a) film na 1

Wymień chodź dwie śmieszne sceny z tego filmu.... I jak możesz porównywać to badziewie do Kac Vegas ? Obsada może i dobra,ale film beznadziejny.

ocenił(a) film na 1
zuza0612

Bridget Jones też jest beznadziejny a 10 jest ;/

ocenił(a) film na 1
Dragit17

No ja akurat lubię Bridget Jones.Chodź są śmieszne i mniej śmieszne sceny.....

ocenił(a) film na 5
Dragit17

no właśnie ;-) skąd tak wysoka ocena bridget i taka niska tego filmu i 10-ka dla kac wegas - zwykła poprawna komedia wg mnie - nie żadne arcydzieło - komedion żadnym chyba nie powinno się dawać 10, bo zatracamy skalę ( taka samą ) dla innych naprawdę dobrych filmów innych gatunków...tak uważam po latach.

użytkownik usunięty
zuza0612

A byłaś na tym filmie? widziałaś go? Jeżeli ktoś pisze, ze ten film nie jest zabawny, to musi być jakimś zgorzkniałym zgredem bez elementarnego poczucia humoru! I choćby nie wiem co w tym filmie było, to i tak będzie krytykował „z zasady”. Co chwila sala się śmiała więc co – zapłacili im? Czytam te niektóre opinie typu „dno”, „szmira” itp. I mam wrażenie że o jakimś innym filmie piszą! Wróciłem godzinę temu z seansu i są wprawdzie sceny niepotrzebne, ale większość jest naprawdę śmiesznych, a dialogi niektóre rozwalają! Perypetie Milowicza, Karolaka, Pawlickiego, Miśka czy scena finałowa, jak Szyc filmuje Kabana i Kobyłę – no świetne są! Jak się tu nie śmiać? Jak ktoś woli smętne filmy o slumsach to niech nie chodzi na komedie! I mam gdzieś czy tytuł Kac Wawa jest zrobiony specjalnie czy nie – film jest wesoły, aktorzy zagrali dobrze, tylko zamiast pokazywania limuzyny i Szyca na mieście nie ciąłbym dialogów, bo są ekstra, a czytałem, że autor scenariusza narzekał, że mu poobcinali nie chcąc robić „teatru” we wnętrzach . Aha, a na Kac Vegas to się tak nie uśmiałem na pewno!

ocenił(a) film na 1

Byłam.I to było najgorze półtorej godziny w moim życiu.Film z grobu nieznanego żołnierza jest ciekawszy...
Ludzie mają różne gusta mi się nie podobało i nie polegam,ale każdy ma prawo do własnej opinii.

ocenił(a) film na 5
zuza0612

kup gazetę i obejrzyj wyjazd integracyjny i potem porównuj ;-)

ocenił(a) film na 1

Pytanie wprost-ile wam płacą?