Ludzie wychodzili z kina po 15-minutach hahahahaha.
Śmiałem się z nich do rozpuku. Co prawda sam jestem idiotą, że tyle kasy wtopiłem, ale widzieć minę zażenowanych ludzi = BEZCENNE.
Byłem w kiblu 2x twarz przemoczyć, wydawało mi się to atrakcyjniejsze :D
Miałem ponad 2h do pociągu więc zaryzykowałem...
Mówię, jedyną atrakcją było oglądanie wku*wionych ludzi, jeśli w ogóle można to nazwać atrakcją... Zdecydowanie poziom zażenowania jak na innym polskim gównie typu: ciacho
jak podobne do Ciacha to idę dzisiaj już nie zdążę bo ostatni seans był na 22:30 ale jutro pewnie skocze, dzięki :)
Mnie Ciacho przerosło. Włączyłem gdzieś tak w połowie, żeby wcelować na cycki Żmudy- Trzebiatowskiej, ale po parunastu minutach odpuściłem i poczułem, że nie o taką Polskę walczyliśmy.
niestety same cycki nie wystarczyły, ten film jest jak zły trip po halucynogenach, czy nawet po dobrym skunie
My tu gadu gadu a może ktoś zapoda tytuł jakiejś w miarę świeżej polskiej komedii? Ja takowej od lat nie pamiętam , może ktoś mnie oświeci?
Dokładnie słyszałem że obsada hollywoodzkiego Kac Vegas już stoi w kolejce w pośredniaku w Los Angeles, Przenoszą ich pontonem do Mozambiku. Szyc, Karolak ich wygryźli z biznesu!!! Już są nominacje do Oscarów 2013
Najlepszy dramat 1 Kac Wawa, Kac Wawa, Kac Wawa, Kac Wawa, Kac Wawa
Najlepsza rola męska Szyc, Karolak, Szyc, Karolak , Szyc
Najlepsza rola drugoplanowa męska: Alfons, Misiek, Alfonso, Misiek, Hujogrzmot
Najlepsza drugoplanowa rola żeńska: Dziwka, Kur*wa, Kur*wa, dziwka, Kur*wa
A kto mówi że nie jesteśmy? Takie mamy filmy że hoo hoo, na polskich komediach to nawet ludziom serca pękają ze śmiechu
Pijesz? NIE! Palisz? NIE! Narkomania? NIE! A może kac wawa? TAAAK!! Obejrzałem go całego, jak Szyc rzucił nim o ściane i zaczęło nim miotać jak Szatan.