3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

jest po prostu ignorować wszelkie wpisy klakierów pokroju Kowalskiego i po prostu odkopywać tematy, które są szczere i z oceną 1/10?

Czy to nie byłoby lepsze, szybsze?

ocenił(a) film na 1
gothreck69

E tam, Ja myślę, że wszyscy idą po rekord. do 500 założonych tematów już blisko. :)

ocenił(a) film na 1
gothreck69

no właśnie bo to się robi już naprawde nudne!!

gothreck69

rozwazalismy taka opcje w sztabie glownym, niestety przeciwnik komentuje wlasne komentarze wiec taktyka okazala sie malo efektywna

użytkownik usunięty
jetrocha

racja. klakier by sam ze sobą gadał.

ocenił(a) film na 1
gothreck69

Ignorowanie bylo by najlepsze. To nie są klakiery tylko jeden klakier logujacy sie z wielu kont.

ocenił(a) film na 1
chaconcita

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003531237578

Oto profil pod nazwą "Żenujące Filmy"

A oto zdjęcie:

http://img856.imageshack.us/img856/8144/beztytuujxp.jpg

NAS JEST TYSIĄCE! KLAKIER JEST JEDEN!

WKLEJAJCIE TO GDZIE SIĘ DA! FACEBOOK, KWEJK, DEMOTYWATORY - DOSŁOWNIE WSZĘDZIE!

NIE DAJMY UMRZEĆ POLSKIEJ KINEMATOGRAFII!

ocenił(a) film na 1
gothreck69

Daj sobie siana ze spamem

ocenił(a) film na 1
gothreck69

Klakier i tak już przegrał. Został zdemaskowany i zmieszany z błotem. Skompromitował bardziej ten film i wypłata będzie bardzo symboliczna o ile w ogole bedzie. Zamiast zejść z filmwebu z godnością czeka aż zablokują mu wszystkie konta lub usuna wypowiedzi. Moim zdaniem warto się sprzeciwiac marketingowi szemranemu.

użytkownik usunięty
chaconcita

Dobry jest. mi by się we łbie pomieszało .

byla wczesniej wpadka ale "ktos" usunal watek jak Justka podziekowala za przychylny komentarz Justce :D

ocenił(a) film na 1
jetrocha

ODKOPUJEMY, ODKOPUJEMY PANIE I PANOWIE!

użytkownik usunięty
jetrocha

omg. A ja tego nie widziałam ! Tyle straciłam :< Mogliście zrobić screena.

gothreck69

Po pierwsze zastanawia mnie, co i kiedy zrobi administracja filmwebu z tą sprawą? Po drugie ciekawa jestem, ile taka osoba ma płacone? Pewnie miała być bułka z masłem, napisać parę miłych komentarzy i tyle, a tu się okazuje, że nie pójdzie tak łatwo. Ciekawe, czy dostanie za to jakąś premię? ;)

ocenił(a) film na 1
kessi8529

Taa...premię - bułkę z bananem i zupkę w pięć minut....

gothreck69

za nadgodziny powinno się mieć płacone więcej ;-)

ocenił(a) film na 1
gothreck69

Żenada.Tworzyć wiele kont, by wypromować pozytywnie film.Zdaje mi się, że tym osobom dano tylko darmowy bilet do kina a nie płacono cash'em.