3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Przeciez to oczywiste ze producent doskonale zdaje sobie sprawe ze film, nawet bez miazdzacej krytyki Raczka, tak czy siak mialby mizerny wynik. A tak, wymyslil jakis zalosny pozew, i jaki mamy tego skutek? Rozglos w necie, telewziji, radiu...Gosciu ewidentnie chce uratowac ten film, wiele osob zapewne pojdzie zeby zobaczyc czy rzeczywiscie jest tak kiepski. Raczek chcial zeby na film poszlo jak najmniej osob, a chyba dzieki temu wpisowi skutek bedzie zupelnie odwrotny, na nasze nieszczescie...

ocenił(a) film na 2
Eden

Poczekamy zobaczymy, ja w takie produkcje nie wierzę, a swoją wiarę opieram na doświadczeniach z ostatnich kliku lat... wątpię, ze po recenzji krytyka, ludzie pójdą by samemu się przekonać, skoro już na samym początku zainteresowanie było na poziomie -1, co można było obserwować w początkowych tematach na filmweb właśnie pod tym filmem :) Raczkowi nic nie zrobią, bo prawa nie złamał, nikogo nie obraził, nie wyzwał, a co do "dzieła" ma prawo mieć swoje zdanie jak każdy i nikt mu tego nie zabroni, tym bardziej głosić tego zdania publicznie z racji funkcji jaką pełni :) Nie ma co się bać, producent nie zarobi na tym gównie.

ocenił(a) film na 1
teegermaster

Ja do kina mógłbym pójść na filmy na których powstanie czekałem, a nie na jakieś Kac Wawa. Ściągnę sobie z internetu, żadna tajemnica...

ocenił(a) film na 2
fahret_tudor

Hehehe taka jest rzeczywistość :) Ja nawet nie ściągnę, bo szkoda mi czasu na taki "film"...

fahret_tudor

ściągniesz sobie? Mamy przez to rozumieć, że filmu nie oglądałeś "jeszcze" ale ocena 1 jest. Nie bronie filmu, bo sama go nie oglądałam ale tak się nie robi. Nawet jeśli opinie Raczka stawiasz ponad wszystko.

ocenił(a) film na 1
natasha_133

No masz rację. Dałem 1 za obsadę i głupią obronę pana scenarzysty oraz teksty na wikipedii i filmwebowej klakierni, które prawdopodobnie są jego autorstwa. Tak się nie robi, więc ja też nieczysto gram. Jak pisałem na film się czeka, a mnie wiadomość o powstaniu filmu o tematyce podobnej do Kac Vegas tylko rozzłościła, a kolejny raz twarz Szyca i Karolaka tylko tę złość spotęgowała. Jak ściągnę, oglądnę to wtedy ocenię film, być może będą momenty które mnie rozśmieszą i zwiększę ocenę. Pzdr.

fahret_tudor

sorry bo to idiotyczne- nie widzieć, ale ocenić. Jakbyś swojego zdania nie miał.

natasha_133

http://www.tvp.pl/vod/audycje/publicystyka/na-pierwszym-planie/wideo/nowicka-god son-brudzinski-oraz-samojlowicz-i-rakowiecki-14032012/6691271

Jacek Rakowiecki (red. nacz. miesięcznika "Film") - kontra - Jacek Samojłowicz (z pieskiem na kolanach).

Program "Na pierwszym planie" TVP1.
Wideo o KACU WAWA od 19:30 minuty.
Samojłowicz straszy pozwami i ma za nic całą krytykę.

Koleś oderwany od rzeczywistości kompletnie.
Nie umieli zapłacić żadnemu z 38 mln Polaków za przychylną recenzję, więc walą anonimowe klakierskie posty na Filmwebie tylko :)

ocenił(a) film na 1
natasha_133

Na temat naszych "celebrytów" mam wyrobione zdanie.