Mam pytanie na filmie nie byłem , natomiast ogromną dla mnie zagadką jest nota filmu ,
film widzę przebija wszelakie kryteria , pytanie jest takie czy faktycznie jest to aż tak ogromna
tandeta , czy w filmie nie ma żadnych scen godnych polecenia ?
Spytaj się użytkowników jaro612, LogicMan, critico i jack_luzak, oni na pewno będą polecać ci ten film. No oczywiście, że nie mają z tym dziełem nic wspólnego, dostali oni tylko parę pieniążków. xD Naprawdę, ja osobiście odradzam bo to kolejne gówno z rodu TVN, ale moje słowo może być mało wiarygodne bo przecież nie wydałem kasy. prawda ? Przeczytaj więc tą recenzję i przekonaj się sam. http://cjg.gazeta.pl/CJG_Warszawa/1,104431,11259623,Kac_Wawa.html?fb_ref=su&fb_s ource=home_multiline
To prawda, niektórzy z tych klakierów jeszcze siedzą na innych forach. Jednak kłamać sobie mogą nie wygra się z masą ludzi siedzącymi na tych forach. A na filmie "żeńsko-męska gra" jechałem ich jak szmaty tak, że zabrakło im argumentów do dalszej rozmowy. A najlepsze jest to, że uzasadniając to, że klakierstwo należy tępić w tak chamski sposób zyskałem dużą część poparcia użytkowników, co jest rzadkością bo przecież mało kto popiera chamstwo. Ocena tamtego filmu jest wyższa niż tutaj ale ile tak naprawdę zarobili twórcy na tym gniocie tego nie wiem... Ja sobie kitu wcisnąć nie dam a jak ktoś jest głupi i wydaje mu się, że jest wielkim znawcą kina, to niech leci na te gnioty i chłonie jak gąbka te tępe dowcipy. Niech potem próbują je pokazać znajomym ciekawe ile razy usłyszą świerszcze.
Niestety byłem na tym badziewiu wczoraj, z całego serca odradzam. Ten film jest tak pusty i denny... a te niby efekty 3D to porażka.
Jak masz skłonności sado-maso to może lepiej poczekaj aż ten gniot wycieknie do sieci. Szczerze odradzam i nie słuchaj klakierów. Jeśli ktoś ogólnikowo pisze w superlatywach o tym filmie, nie pisze konkretów to z pewnością jest to jakiś klakier. Olej te komentarze i oszczędź sobie pieniędzy.