3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

...ale może to być najgorszy film tej dekady

użytkownik usunięty
koles80

Aco jest jakiś Hezekar ?? Nikt o takim czymś nie słyszał . A najgorszym filmem dekady na pewno nie będzie, jest wiele gorszych filmów

To są antynagrody KMF. "Kac Wawie" udało się nie wygrać w kategorii "Najgorszy film zagraniczny".

użytkownik usunięty
koles80

A co to jest KMF ?? twoje jakieś nazwy wymyśliłeś ??

użytkownik usunięty

Wymyśl jakieś lepsze nazwy niż jakieś KMF albo HAZAKAR z d..y wzięte

użytkownik usunięty

Dlaczego wielu świetnym filmom i super grom dajesz ocenę 1 ?

użytkownik usunięty

Bo z gier uznaje tylko sportowe , a filmom którym dałem jedynki są dla mnie żenujące

Może wpierw poszukasz informacji, zanim zaczniesz rzucać oszczerstwami? ==

http://film.org.pl/a/nagrody-kmf-artykuly/hezekary-2012-22132/

użytkownik usunięty
Gladka

No czytałem . Jakieś KMF sobie wymśliło jakieś Hezekary . Co to w ogóle jest KMF ??

Klub Miłośników Filmu ;P

użytkownik usunięty
Gladka

Buahahaha. No super. To ja z ziomkami założe Klub Oglądających Filmy i też będziemy przyznawali nagordy . Żałosne jakieś hezekary , nazwe chyba jakiś mongoł wymyślił

Tylko twój klub nie działa paręnaście lat i nie pisze długich, wyczerpujących recenzji na wysokim poziomie ;P

użytkownik usunięty
Gladka

15 lat ?? buahhahahhaha . No to faktycznie dobry klub. Działa tyle czasu a słyszały o nim nieliczne jednostki . W telewizji nic o takim wytworze nie mówili

Ta, bo telewizja to najlepsze źródło wiedzy, jeśli idzie o dobre strony internetowe poświęcone filmom ;P

użytkownik usunięty
Gladka

Taka osobistość jaką bez wątpienia jest użytkownik smalczyk130 zdarza się raz na 100 lat :-) Wciąż mnie intryguje.

No, trzeba przyznać, że to ciekawy człowiek ;) "Szkoda", że już więcej z nim nie będę gadała, bo to nie ma żadnego sensu ;P

użytkownik usunięty
Gladka

Jakoś o tych dobrych i znanych mówią . JAk by była taka dobra jak twierdzisz to by ludzie o niej słyszeli, a nawet w necie o niej nie pisali . Korzystam z netu grubo ponad 10 lat i nigdy o takim czymś nie słyszałem. Pewnie to jacyś twoi znajomi stworzyli takie coś

użytkownik usunięty

A ciebie stworzyly lumpy z ulicy. ;)

użytkownik usunięty

To widać lumpy z ulicy dobrych ludzi tworzą a nie takich tępaków co to nie oceniają filmów i nie mają nic w profilu

użytkownik usunięty

Dobrych ludzi - dobrych w robieniu sobie loda i pieprzeniu głupot. :D

użytkownik usunięty
koles80

Osoby, które nie pokazują swoich filmów w profilu powinny mieć zakaz wypowiedzi na forum !!!!

użytkownik usunięty

Osoby, które pokazują filmy w profilu takie jak ty powinny dostać kare śmierci. :D

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

Ciebie to Breivik wystrugał z papieru toaletowego, zużytego w wieziennym kiblu. ;D