Aco jest jakiś Hezekar ?? Nikt o takim czymś nie słyszał . A najgorszym filmem dekady na pewno nie będzie, jest wiele gorszych filmów
Bo z gier uznaje tylko sportowe , a filmom którym dałem jedynki są dla mnie żenujące
Może wpierw poszukasz informacji, zanim zaczniesz rzucać oszczerstwami? ==
http://film.org.pl/a/nagrody-kmf-artykuly/hezekary-2012-22132/
No czytałem . Jakieś KMF sobie wymśliło jakieś Hezekary . Co to w ogóle jest KMF ??
Buahahaha. No super. To ja z ziomkami założe Klub Oglądających Filmy i też będziemy przyznawali nagordy . Żałosne jakieś hezekary , nazwe chyba jakiś mongoł wymyślił
Tylko twój klub nie działa paręnaście lat i nie pisze długich, wyczerpujących recenzji na wysokim poziomie ;P
15 lat ?? buahhahahhaha . No to faktycznie dobry klub. Działa tyle czasu a słyszały o nim nieliczne jednostki . W telewizji nic o takim wytworze nie mówili
Ta, bo telewizja to najlepsze źródło wiedzy, jeśli idzie o dobre strony internetowe poświęcone filmom ;P
Taka osobistość jaką bez wątpienia jest użytkownik smalczyk130 zdarza się raz na 100 lat :-) Wciąż mnie intryguje.
No, trzeba przyznać, że to ciekawy człowiek ;) "Szkoda", że już więcej z nim nie będę gadała, bo to nie ma żadnego sensu ;P
Jakoś o tych dobrych i znanych mówią . JAk by była taka dobra jak twierdzisz to by ludzie o niej słyszeli, a nawet w necie o niej nie pisali . Korzystam z netu grubo ponad 10 lat i nigdy o takim czymś nie słyszałem. Pewnie to jacyś twoi znajomi stworzyli takie coś
To widać lumpy z ulicy dobrych ludzi tworzą a nie takich tępaków co to nie oceniają filmów i nie mają nic w profilu
Osoby, które nie pokazują swoich filmów w profilu powinny mieć zakaz wypowiedzi na forum !!!!
Osoby, które pokazują filmy w profilu takie jak ty powinny dostać kare śmierci. :D