Prawie jak amerykański film tylko na szczęście lektora nie było.
Ten film i wrzawa w okół niego jest przykładem na to jak łatwo manipulować tłumem, co to jest stado owiec, powinni to omawiać na socjologii i psychologii.
no fakt, kilkanaście tysięcy postawiło 1 bez oglądania (sic) bo ich paru "ktosiów' na fajsie skrzyknęło - można coś obrzucić błotem anonimowo, to jazda. Film nie jest wybitny, ale jest chwilami jajcarski i na pewno w wielu momentach świetnie odzwierciedla rzeczywistość, jednak jak tu niektórzy od 2 lat podbijają negatywne wpisy to jak może mieć lepszą opinie? Wchodzisz i co widzisz? Teksty typu "kał, ścierwo, gówno" - szczyt kulturalnej wymiany myśli po prostu....
No tak ;)
Równie ambitne teksty znajdziesz w "Chłopaki nie płaczą" ale myślenie samodzielne boli ;)
No dokładnie. Fakt, że Kac Wawa jest bardziej dla starszych facetów, którzy jak to się oględnie mówi "znają temat" poruszany w filmie, ale rzadko który ma czas tu siedzieć. Za to małolaty, którzy w życiu w agencji nie byli się tu wymądrzają, bo mają dużo wolnego czasu i lubią te wszystkie fora, portale itp. Ja po obejrzeniu dałem 6, bo oprócz kilku niepotrzebnych scen sporo było jajcarskich, niektóre mi dawne lata przypomniały (wiesz jak to facet, wszystkiego trzeba spróbować...), jak się z kumplami po mieście szalało, ale po tej akcji w Poznaniu podniosłem na 8, bo ta scena Pujszy ze Zbrojewiczem naprawdę jest niezła i tak pewnie wyglądało to w tym poznańskim gogo. Pozdrawiam!
Wierz mi ze daleko mi do starego faceta który zna temat ani do młodej cipci która zna temat ale film był momentami śmieszny, na podobnym poziomie jak te które tu mają notę : 7.