3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Przestańcie się chować po kontach i pokażcie/napiszcie recenzję. Na co czekacie, aż pod redakcję przyjdą ludzie z pochodniami?

ocenił(a) film na 1
Irry

To może być trudne FilmWeb jest patronem tego ścierwa

ocenił(a) film na 1
wojteksiwy757

jest już recenzja ;]

ocenił(a) film na 1
wojteksiwy757

brakuje jeszcze znaczka jakości: Filmweb poleca!

ocenił(a) film na 1
vince25xx

jeszcze nie spotkałem się z jedną pozytywną recenzją...

Recenzja Tomasza Raczka
"A więc byłem na filmie KAC WAWA i muszę przyznać, że dawno już nie pamiętam abym w kinie był tak głęboko zażenowany. To nie jest po prostu zły film. Ten film jest jak choroba, jak nowtwór złośliwy: zabija wiarę w kino i szacunek do aktorów. Patrząc na Romę Gąsiorowską, Sonię Bohosiewicz i Borysa Szyca, grających główne role, czułem się tak jakbym patrzył jak ktoś przerabia kochanych członków rodziny na dziwki i alfonsów. Szczerze i nieodwołalnie odradzam pójście na KAC WAWA do kina. Ten film powinien ponieść klęskę frekwencyjną - może to nauczyłoby czegoś producentów. WSTYD!"

ocenił(a) film na 1
Irry

Czekam na twoja pozytywna recenzję... Konkretna szczegółową. CZEKAM!

ocenił(a) film na 1
chaconcita

Czekaj. Cierpliwość to najpiękniejsza ze cnót. Usiądź nad brzegiem rzeki i czekaj aż jej nurt przyniesie ci trupa twojego wroga.
Winszuję pięknego stażu na forum. Drugi dzień... Oj mocodawcy nie będą zachwyceni.

ocenił(a) film na 1
Irry

Zastanawia mnie dlaczego wszyscy ktorzy wymagaja napisania recenzji przez innych sami nie sa do tego zdolni...

ocenił(a) film na 1
Irry

Ten gniot nie zasluguje juz ani minuty wiecej mojego zainteresowania i zaangażowania w dyskusje.

ocenił(a) film na 1
chaconcita

ale przyznaj że nasze wysiłki nie idą w łeb; jeszcze dzisiaj było 2,8 a jest 2,6

ocenił(a) film na 1
wojteksiwy757

Ucieszę się jak poznam oglądalność przyszłego weekendu.