Mój Boże, ten film jest tak tragiczny, że nie wiem czy śmiać się, czy płakać nad swoim
losem. Dziękuje producentom za potraktowanie polskich widzów jak bandę idiotów.
Przecież wystarczy skopiować scenariusz, wrzuć parę znanych gęb, piosenkę Dody i już
mamy film, na który ludzie pójdą, bo nic innego nie ma.
Przeciętny homo sapiens wybiera się na komedie do kina żeby odpocząć, zrelaksować
się i dodać odrobinę śmiechu do swojego szarego życia. Po obejrzeniu tego filmu mam
ochotę strzelić sobie w łeb. Czuje się jak debil, bo dałam się zwieść marketingowcom i
wydałam te cholerne 25zł na coś takiego.
Ja nawet nie nazwałbym tego filmem. Poziom gry aktorskiej pokazuje, że co niektórzy
aktorzy są wstanie nawet wysmarować się gównem, byleby tylko gębę pokazać na
dużym ekranie. Całkowicie straciłam szacunek do Szyca, Karolaka czy Bohosiewicz,
których obecnie „twarze” możemy oglądać w co drugim filmie. Tyle szkół aktorski w
Polsce, a my mamy tylko ok. 20 aktorów, których jak talie zgranych kart, producenci
tasują i wpychają do czego się da.
Poziom dialogów i żartów poniżej jakichkolwiek standardów. To już bardziej błyskotliwe
dialogi prowadzą żule na Dworcu Centralnym.
Ostrzegam omijajcie ten film z daleka, nie warto tracić czasu i nabijać kieszeni
producentom, którzy mają nas za niedorozwojów o inteligencji snopka słomy.
Czy naprawdę polską kinematografie nie stać na nic lepszego?! Tylko żenujący film dla
mas, ogłupiający z rynsztokowymi żartami i cyckami 75D w 3D. Ja rozumiem facetów
może to podniecać, ale na redtube macie to za darmo,a podejrzewam że i gra aktorska
jest tam dużo lepsza.
I jeszcze jedno, może ktoś mi napisać gdzie można spotkać sz.p. Karwowskiego. Z miłą
chęcią porozmawiałbym z nim o jego inspiracji, pracy jako reżyser i problemach
psychicznych, które nie wątpliwie ma!