3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Chciałem się dowiedzieć czegoś wiecej o tym filmie z czystej ludzkiej ciekawości, ale widze
na tym forum poważnego portalu jakim jest wg mnie filmweb albo bojkotujących ten lub tych
co na przekór dają nakwyższe oceny a chciałem sie dowiedzieć czy ktoś był na tym filmie i
czy to jest na prawde taki gniot czy tylko przesadzone oceny ze względu na podobieństwo
tytułów do znanej nam amerykańskiej świetnej komedii.

ocenił(a) film na 2
nightwolfw

Byłam na tym filmie, w sumie nie planowałam go oglądać ale tak spontanicznie wyszło że nie mieliśmy na co iść do kina i wybraliśmy to.
Szczerze ocena nie jest przesadzona... próbowałam podejść do tego obiektywnie ale film to klapa. Nie ma w nim ładu ani składu, wszystko dzieje się "na raz". Fabuła nie przypomina fabuły z Kac Vegas. Niby ma być ślub i tak dalej ale to wszystko jest bardzo niedopracowane. Prócz tego film jest bardzo wulgarny, jest wiele "zboczenia". Ma chyba jako główny cel ukazanie, że faceci to idioci lub jak wygląda życie w burdelach.
A poza tym wszystkim tytuł "Kac Wawa"... no cóż jeszcze jakby widać w tym filmie było coś poza pałacem kultury i nowym światem lub palmą byłoby lepiej... Film ten nie jest też śmieszny. Bardzo prymitywny. Jak chcesz to oczywiście możesz obejrzeć, ale ja sama nie chcę go już nigdy więcej oglądać :)

ocenił(a) film na 2
nightwolfw

Są dwie szkoły - jedna mówi, że nie ma sie co sugerować opinami innych i trzeba samemu się przekonać na własna rękę, druga mówi aby omijać ten produkt szerokim łukiem, gdyż jest on przeznaczony dla bardzo, ale to naprawdę bardzo mało wybrednego widza.