Jak dla mnie film Kac Wawa wcale nie był aż taki zły jak go wszyscy opisują. Jednak będąc wczoraj w kinie z dziewczyną i trochę się pośmialiśmy. Nie jest to film najwyższych lotów, ale jak na naszą rodzimą komedię jest całkiem niezły. Jest duuuuuużo gorszych, polskich komedii, które mają wyższą ocenę. Na prawdę nie rozumiem skąd bojkot, tego w miarę dobrego filmu.
własną d... widziałeś a nie film, kłamiesz człowieku i tylko zal czytać te pierdoły
Też mi się podobał, jajcarski, luzacki film. A ten wojteksiwy to na 200% gwarantuję Ci, że tego filmu wtedy nie widział, bo w innych wpisach pod innymi komentarzami wprost o tym mówi. Zwykły kłamliwy troll i można go spokojnie zignorować
Widzę koleżko że albo czytać nie potrafisz albo do łba masz za daleko. Ja we wcześniejszych postach napisałem że film oglądałem ale nie w kinie, tylko w necie online. Żegnam ozięble!!!
nie mogłeś oglądać w necie!!!!!!!!!! pojawił się dopiero jesienią 2012!!!! A twoje posty są pisane tuz przed i zaraz po premierze!!!! ale ja wiem, że jesteście grupą kilku ludzi w jakiś sposób związanych albo z tym portalem albo z raczkiem i opluwacie ten film od samego początku, ciekawe tylko za ile.