Właśnie wróciłem z kina i jestem zachwycony. Podchodziłem do filmu sceptycznie, ale to
co zobaczyłem na ekranie - przerosło moje najśmielsze oczekiwania! Po pierwsze, należy
wspomnieć o wspaniałej obsadzie gwiazd polskiego kina - Karolak, Szyc, Pawlicki!
Wymieniać dalej? Akcja filmu nie zwalnia ani trochę, i nie pozwala widzowi się nudzić! No
cóż, Łukasz Karwowski, reżyser 'Kac Wawy', przerósł mistrza, Toda Philipsa, reżysera 'Kac
Vegas'! I co Hollywod - łyso wam?
nie ośmieszaj się założyłeś konto na FW 15 minut temu - jesteś podesłanym klakierem od producentów którzy się zesrali i powstało takie cuchnące gówno , a teraz oni i ty chcecie nam wmówić że pieknie pachnie i się świeci
Nie trudź się, nie przemówisz takim do rozumu, bo prawdopodobnie dostali za to kasę.
A moderacji Filmwebu za trzymanie tutaj multikont bez żadnych konsekwencji przesyłam piękny gest Kozakiewicza ;)
wielkirodeo i critico: tego co robisz inaczej nazwać nie można: masturbacja. Seks z kimś kogo się naprawdę kocha. Jak dobrze, że jesteś jedną i tą sama osobą. Inaczej z tego mogłyby powstać wirtualne dzieci.
a kiedy mia założyć konto? każdy kto najpierw czytał wpisy szedł sceptycznie nastawiony na film,obejrzał i stwierdził ze to tacy jak ty, co pewnie tylko zwiastun widzieli go krytykują zupełnie bez sensu, to założył konto zeby się wypowiedzieć..Sala się śmieje, film zabawny, ale TY WIESZ LEPIEJ. Byłeś? widziałeś? podyskutujemy o scenach?
nie byłem i nie będę!!! wolałbym oddać te 30 złociszy dla schroniska dla bezdomnych niż płacić za bilet. wystarczy wejść do toi-toja - klimat i emocje są te same co w tym "mega komedii"
to się nie wypowiadaj! sam się ośmieszasz, jak można pisać o jakimkolwiek filmie, jezeli się go nie widziało???!!! Nie masz najmniejszego prawa wypowiadać się o rzeczach, o których nie masz pojęcia i nie jesteś w tym momencie partnerem do jakiejkolwik dyskusji o Kac Wawa!
haha dokładnie przed chwilą o tym pisałem najpierw piszesz jako critico za chwilę szybko się wylogowujesz i piszesz jako jack_luzak. żałosny jesteś!!!!
A ja byłem (tylko dlatego, ze do kina chodze za darmo), chcialem się tylko przekonać jak wielką szmirą jest ten film, i przyznam zaskoczył mnie! nie sądziłem, że film może być tak zły. a co do klakiera która założył ten wątek. Twoja wypowiedź brzmi jak czysty sarkazm ; D
tak zły tzn jaki? mnie reżyser wkurzył bo kilka razy zwalniał tempo filmu, ale niektóre sceny powodowały że cała sala lała ze śmiechu
Cała sala masz na myśli i twój kolega z równie wypaczonym poczuciem humoru. wiesz mi ciezko bylo stwierdzic czy sala sie smieje skoro polowa sali wyszla w trakcie filmu ; p
a dlaczego jego poczucie jest wypaczone a nie np twoje? o filmie masz pisać a nie o jakichs twoich "wydaje mi się" to jest filmweb!