Nie jestem fanem Pana Raczka ... ale co by nie powiedzieć to: MA CHŁOP JAJA! Zaoszczędził mnóstwa kasy polskich widzów którzy na ten shit nie muszą już iść. Piszę to całkiem serio, podoba mi się że Raczek powiedział wyraźnie: KRÓL JEST NAGI! A producent z Panem resyserem i miszczem piura mogą mu ... teee NASKOCZYĆ :-)
Do tej pory był mi obojętny, ale po tej recenzji filmu go polubiłam, mimo że filmu nie widziałam, ale już wiem, żeby nie oglądać. :) Ale sama ocena na filmwebie mówi sama za siebie - 1,6. Dobry Boże. Czy powstał w ogóle film oceniany słabiej? Mogłabym wejść na ranking filmu i sprawdzić, ale boję się tego, co tam zobaczę. :D
... istnieje gorszy film: "Yyyreek kosmiczna nominacja" - ale wiele osób obecnie reorganizuje swoją skalę ocen, dno okazało się dużo głębiej niż myśleliśmy.
Czytałam o tym filmie, na szczęście nie oglądałam. To jest, o ile się nie mylę, kolejna bigbrotherowska produkcja, a ja po dwóch pierwszych uznałam, że nie jest to warte, aby poświęcić temu czas. W tym przypadku uważam podobnie i tego filmu też nie obejrzę.
Też podoba mi się zachowanie Raczka, a producent tego filmu to w ogóle honoru nie ma: http://film.dziennik.pl/news/artykuly/382677,jacek-samjlowicz-pozywa-tomasza-rac zka-za-ostra-krytyke-kac-wawa.html
Czytałam o tym. Cóż, żyjemy w kraju i w czasach, w których krytyk filmowy nie może krytykować filmu. Nawet takiego jak ten. :)
ponoc mamy wolnosc slowa, wiec karac za przedstawianie pogladow, ktore nie sa przychylne temu, kogo oceniamy? chyba niektorym blizej do Kim Dzong Una
Raczek nie zostanie ukarany, bo nie ma za co. A, że pozew został wniesiony to nie znaczy jeszcze nic.
juz samo mowienie o zlozeniu pozwu powinno zastanawiac. ponoc zyjemy w demokracji
niestety, ale tak jest. demokracja nie jest doskonala, ale nie ma nic ,,atrakcyjniejszego''
Chce pozwać Raczka o jakieś wyimaginowane miliony.
To ja chcę zobaczyć jak wpłaca wadium .