3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Nie jestem fanem Pana Raczka ... ale co by nie powiedzieć to: MA CHŁOP JAJA! Zaoszczędził mnóstwa kasy polskich widzów którzy na ten shit nie muszą już iść. Piszę to całkiem serio, podoba mi się że Raczek powiedział wyraźnie: KRÓL JEST NAGI! A producent z Panem resyserem i miszczem piura mogą mu ... teee NASKOCZYĆ :-)

ocenił(a) film na 1
tomy_m

Do tej pory był mi obojętny, ale po tej recenzji filmu go polubiłam, mimo że filmu nie widziałam, ale już wiem, żeby nie oglądać. :) Ale sama ocena na filmwebie mówi sama za siebie - 1,6. Dobry Boże. Czy powstał w ogóle film oceniany słabiej? Mogłabym wejść na ranking filmu i sprawdzić, ale boję się tego, co tam zobaczę. :D

Monaco_filmweb

... istnieje gorszy film: "Yyyreek kosmiczna nominacja" - ale wiele osób obecnie reorganizuje swoją skalę ocen, dno okazało się dużo głębiej niż myśleliśmy.

ocenił(a) film na 1
tomy_m

Czytałam o tym filmie, na szczęście nie oglądałam. To jest, o ile się nie mylę, kolejna bigbrotherowska produkcja, a ja po dwóch pierwszych uznałam, że nie jest to warte, aby poświęcić temu czas. W tym przypadku uważam podobnie i tego filmu też nie obejrzę.

ocenił(a) film na 1
tomy_m

Też podoba mi się zachowanie Raczka, a producent tego filmu to w ogóle honoru nie ma: http://film.dziennik.pl/news/artykuly/382677,jacek-samjlowicz-pozywa-tomasza-rac zka-za-ostra-krytyke-kac-wawa.html

ocenił(a) film na 1
lew890

Czytałam o tym. Cóż, żyjemy w kraju i w czasach, w których krytyk filmowy nie może krytykować filmu. Nawet takiego jak ten. :)

ocenił(a) film na 1
tomy_m

ponoc mamy wolnosc slowa, wiec karac za przedstawianie pogladow, ktore nie sa przychylne temu, kogo oceniamy? chyba niektorym blizej do Kim Dzong Una

ocenił(a) film na 1
wojciech84

Raczek nie zostanie ukarany, bo nie ma za co. A, że pozew został wniesiony to nie znaczy jeszcze nic.

ocenił(a) film na 1
Dealric

juz samo mowienie o zlozeniu pozwu powinno zastanawiac. ponoc zyjemy w demokracji

ocenił(a) film na 1
wojciech84

I właśnie ta demokracja umożliwia KAŻDEMU złożenie pozwu.

ocenił(a) film na 1
Dealric

niestety, ale tak jest. demokracja nie jest doskonala, ale nie ma nic ,,atrakcyjniejszego''

ocenił(a) film na 1
Dealric

Chce pozwać Raczka o jakieś wyimaginowane miliony.
To ja chcę zobaczyć jak wpłaca wadium .

wojciech84

Samo mówienie o złożeniu pozwu daje OGROMNĄ darmową reklamę.

ocenił(a) film na 1
alanbrian

a swoja droga- wiekszosc robi temu ,,filmowi'' reklame. popatrzec na liczbe postow, mowienie, ze film do.... itp. negatywna reklama tez pewnie skloni niektorych, by zobaczyc, czy rzeczywiscie film jest tak slaby, jak w ocenach uzytkownikow tego portalu.