Jak wyjdzie na DVD to pokażę ten wyborny film wszystkim swoim znajomym i spodziewam
się owacji na stojąco. Ten film na to zasługuje !
A tu się okaże że twoi "znajomi"(ty masz znajomych?) wygwiżdżą ten film i ciebie przy okazji.
Skoro tak wysoko ocenaisz gnioty to dlaczego Kac Vegas oceniłęś tak nisko? Przecież to bardzo bliski poziom Batman & Robin i Kac Wawy a nie żadne udane kino. Nawet jako troll jesteś beznadziejny.
Jak życiowy frajer jesteś jeszcze bardziej beznadziejny, nawet to ci nie wychodzi.
A ty co, ludzka wikipedia? Zamknij swoją niewyparzoną gębę bo nikt ci tu nie dał prawa do obrażania innych. W realu mógłbyś dostać po prostu w swój szanowny ryj i uwierz - padłbyś nieprzytomny :)
Kac Vegas też oceń na 10/10 to też super-arcydzieło jak Batman & Robin :)
Ale musisz pamiętać, że jesteś trollem. Wszystkie twoje zdania należy tłumaczyć na odwrót, czyli twoja odkodowana wypowiedź to:
"Jesteś bystrym i niesamowicie światłym człowiekiem. Wierz mi gdybyśmy spotkali się na żywo to bardzo mocno byś mnie pobił ;("
Moja odpowiedź, trollu: Kac Vegas to gówno, zgadzam się. I oczywiście nie będę cię bił, spokojnie, mam nerwy na wodzy :)
hmm dzieci przejmuje gadaninę ;p no to tyle człowiek porostu nie jest znawcą dużo filmów podobał mu się i tyle kac Wawa prawda jest gniotem strasznym ja nawet nie chce tego oceniać bo to nie zasługuje na 1/10 :P ale jeżeli mu się podobał to ok dajmy chociaż mały umiar poziomu kulturalnego zamiast wychwalać się kto kogo pobije normalnie przedszkole trochę powagi i samooceny. Tyle na ten temat
Nie troluj bo żałosny w tym jesteś. Jeśli ten film Ci się podobał na poważnie to tylko świadczy o Tobie.
Z nim jest jak z moim przyjeb**anym kumplem. Choćby się używało na prawdę mądrych słów, ripost, inteligentnych słów, argumentów to ten idiota i tak będzie dalej Trollował. Zwykła internetowa szmata i tyle. W realu powinien oklep dostać raz, drugi i w końcu by stwierdził, że nie na takim postępowaniu życie polega.
mówisz żeby nie obrażał a sam jedziesz i grozisz że by padł po strzale? Pełno takich napinaczy w sieci jak ty xd. Śmieszny chłopaczek z Ciebie:)
Masturbuj się dalej przy skazanych na sracz szfank - największym syfie filmowym ever.
Ja to się nie masturbuje, w porównaniu do ciebie, bo pewnie robisz to za każdym razem gdy oglądasz KacKupe. A do Skazanych to trzeba mieć inteligencje, a nie siano w łubie jak ty.
no tera to mnie zniszczył jednak jesteś trollem wszech czasów skazanych na shawsank tak nisko ocenić no trudno masz palący zapał do gniotów ;d chociaż nie wiem dlaczego wiedzimina tak wysoko oceniłeś bo moim zdaniem on jest fajny tylko efekty mnie rozśmieszają ale tak naprawdę fajny ale serial film kanał jak nie wiem ;d
Genialny żart! Wawa Kac, masz poczucie humoru! :D "Owacje na stojąco..." Boskie! Po prostu ryczę ze śmiechu. Do Familiady go, na prowadzącego! :D