3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Owacje na stojąco !

użytkownik usunięty

Jak wyjdzie na DVD to pokażę ten wyborny film wszystkim swoim znajomym i spodziewam
się owacji na stojąco. Ten film na to zasługuje !

ocenił(a) film na 1

A tu się okaże że twoi "znajomi"(ty masz znajomych?) wygwiżdżą ten film i ciebie przy okazji.

użytkownik usunięty

Skoro tak wysoko ocenaisz gnioty to dlaczego Kac Vegas oceniłęś tak nisko? Przecież to bardzo bliski poziom Batman & Robin i Kac Wawy a nie żadne udane kino. Nawet jako troll jesteś beznadziejny.

użytkownik usunięty

Jak życiowy frajer jesteś jeszcze bardziej beznadziejny, nawet to ci nie wychodzi.

użytkownik usunięty

A ty co, ludzka wikipedia? Zamknij swoją niewyparzoną gębę bo nikt ci tu nie dał prawa do obrażania innych. W realu mógłbyś dostać po prostu w swój szanowny ryj i uwierz - padłbyś nieprzytomny :)

Kac Vegas też oceń na 10/10 to też super-arcydzieło jak Batman & Robin :)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

Ale musisz pamiętać, że jesteś trollem. Wszystkie twoje zdania należy tłumaczyć na odwrót, czyli twoja odkodowana wypowiedź to:

"Jesteś bystrym i niesamowicie światłym człowiekiem. Wierz mi gdybyśmy spotkali się na żywo to bardzo mocno byś mnie pobił ;("

Moja odpowiedź, trollu: Kac Vegas to gówno, zgadzam się. I oczywiście nie będę cię bił, spokojnie, mam nerwy na wodzy :)

hmm dzieci przejmuje gadaninę ;p no to tyle człowiek porostu nie jest znawcą dużo filmów podobał mu się i tyle kac Wawa prawda jest gniotem strasznym ja nawet nie chce tego oceniać bo to nie zasługuje na 1/10 :P ale jeżeli mu się podobał to ok dajmy chociaż mały umiar poziomu kulturalnego zamiast wychwalać się kto kogo pobije normalnie przedszkole trochę powagi i samooceny. Tyle na ten temat

Nie troluj bo żałosny w tym jesteś. Jeśli ten film Ci się podobał na poważnie to tylko świadczy o Tobie.

ocenił(a) film na 1
Yafatboy

Z nim jest jak z moim przyjeb**anym kumplem. Choćby się używało na prawdę mądrych słów, ripost, inteligentnych słów, argumentów to ten idiota i tak będzie dalej Trollował. Zwykła internetowa szmata i tyle. W realu powinien oklep dostać raz, drugi i w końcu by stwierdził, że nie na takim postępowaniu życie polega.

ocenił(a) film na 1
lasyk

Powtórzyłem się. Sorki śpieszyłem się.

mówisz żeby nie obrażał a sam jedziesz i grozisz że by padł po strzale? Pełno takich napinaczy w sieci jak ty xd. Śmieszny chłopaczek z Ciebie:)

użytkownik usunięty
szkuciok91

O, następny :)

ocenił(a) film na 1

KupieKac braknie argumentów i mięchem rzuca. Jakoś mnie to nie dziwi.

użytkownik usunięty
tom126pe

Masturbuj się dalej przy skazanych na sracz szfank - największym syfie filmowym ever.

ocenił(a) film na 1

Ja to się nie masturbuje, w porównaniu do ciebie, bo pewnie robisz to za każdym razem gdy oglądasz KacKupe. A do Skazanych to trzeba mieć inteligencje, a nie siano w łubie jak ty.

no tera to mnie zniszczył jednak jesteś trollem wszech czasów skazanych na shawsank tak nisko ocenić no trudno masz palący zapał do gniotów ;d chociaż nie wiem dlaczego wiedzimina tak wysoko oceniłeś bo moim zdaniem on jest fajny tylko efekty mnie rozśmieszają ale tak naprawdę fajny ale serial film kanał jak nie wiem ;d

ocenił(a) film na 1

Genialny żart! Wawa Kac, masz poczucie humoru! :D "Owacje na stojąco..." Boskie! Po prostu ryczę ze śmiechu. Do Familiady go, na prowadzącego! :D

ocenił(a) film na 1

mam nadzieję że on nie wyjdzie na dvd

ocenił(a) film na 1
OLIN1

Niestety już wyszedł w sieci jest do pobrania.