3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Każdy film z bucem-szycem jest dla mnie nic nie wart. Jestem zmęczony jego tępą mordą oraz gwiazdorzeniem poza ekranem. Do fabryki z nim, a nie na ekran. Do Karolaka nic nie mam, ale to już tez lekka przesada tak umieszczać go wszędzie.

Powiedzmy sobie szczerze, to serialowi aktorzy, którzy nigdy nie powinni filmów kręcić. Wszędzie grają tą samą postać! NIE CHCE ICH OGLĄDAĆ! Naprawdę nie mamy nikogo ciekawego kto UMIE zagrać? ŻADEN z nich nie ma na swoim koncie nawet pojedynczego dobrego filmu. szyc był w Symetrii wprawdzie, ale on tam nie grał tylko był po prostu zwieśniaczonym sobą, a ktoś inny to nakręcił i wrzucił do filmu, bo pasowało.

Kto u diabła daje na takie badziewia pieniądze?! Jakieś refundacje z UE są na to też? Im gorszy film tym bardziej się zwraca? A może są jakieś ubezpieczenia w PZU dają? Kac Wawa... Tytuł dziwnie trafny tylko.To sugeruję zrobić - LUDZIE! APELUJĘ DO WAS! IDŹCIE SIĘ NAPIĆ WÓDKI! Będziecie mieć więcej zabawy niż w kinie. Gwarantuję!

ocenił(a) film na 1
AbraCham

więc po co tępy bucu szycu sie wypowiadasz skoro jestes z deka nieobiektywny jak tylko widzisz czyjąc twarz i od razu ze film lipa.. sam jestes lipa i twoja twarz heheh ;P

AbraCham

już czuje jaka to będzie lipa, każdy kolejny polski film to tandetna przeróbka zagranicznych, nie wymyślą nic oryginalnego, teraz powstaje milon filmów tego typu, bo spodobał się chyba "kac vegas" już mnie to polskie kino irytuje