3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Pozew zbiorowy!

ocenił(a) film na 1

Pozwijmy Samojłowicza! Powinniśmy dostać odszkodowania za podstępne (podawanie nieprawdziwych informacji o jakości filmu) WYKRADZENIE uczciwie zarobionej kasy z naszych portfeli. Kolokwialnie rzecz ujmując: wywaliłem 50 zł aby obejrzeć GÓWNO! A straty moralne, czas, irytacja? Najzwyklejsze OSZUSTWO. Muszę ten syf odchorować...

Asketel

póki co to scenarzysta chyba pozwie Raczka za nieprzychylną recenzję. Moim zdaniem powinni mu jeszcze podziękować bo im trochę reklamy zrobił.
http://film.wp.pl/idGallery,9570,idPhoto,305802,galeria.html

ocenił(a) film na 1
marcinfw

Cytat z artykułu:

"Moim zdaniem krytyk może wypowiadać się negatywnie na temat filmu, ale nie powinien nawoływać do jego bojkotu, bo każdy widz ma prawo do własnej oceny. Takie zniechęcanie do oglądania to już jest działanie biznesowe na szkodę naszych interesów ekonomicznych. "

Teoretycznie, wszyscy widzowie na filmwebie powinni iść do sądu ponieważ naszymi wypowiedziami i ocenami zniechęcamy do nabijania kabzy producentowi filmu. Brzmi sprawiedliwie? Ja nie czytałem recenzji tego krytyka to szyc karolak, przekonali mnie do tego, że będzie to kolejny gniot.

A sprawa z tym krytykiem? Jeśli jakimś cudem producent wygra nie zobaczą mnie na żadnej polskiej komedii choćby była dobra nie pójdę gdy pojawi się ktoś z tej obsady.

ocenił(a) film na 1
Asketel

Kup pół litra.
Albo litra.
Przynajmniej rano będziesz miał pretensje tylko do siebie , że Cię łeb nap...a , żołądek wywraca się na drugą stronę , a wątroba chce wyjść i po ryju natrzaskać. ;-):-)

Asketel

'TWÓRCY' tego śmiecia mówią że narażono ich na straty,dzięki antyreklamie?
dla nich kino, film, to jak produkcja majtek, gumy do żucia, czy piwa, to są ludzie
kultury? NAPIĘTNOWAĆ TYCH BARANÓW Z AUTOREM SCENARIUSZA I PRODUCENTEM
na czele! TARGET nie chce gówna?, no nie chce barany.

ocenił(a) film na 1
Asketel

jestem za, a Samojłowicz scenarzystą jest na papierze, w produkcję bardziej się zaangarzował

ocenił(a) film na 1
Asketel

Popieram inicjatywę, choć z drugiej strony nie wiem, jak się można było na te fałszywe informacje nabrać...

ocenił(a) film na 1
Asketel

Haha! Ja też jestem za. Do tego dorzuciłabym pozew przeciwko ww. Panu pod tytułem "Nie dla zabijania kultury i <<uchamania>> społeczeństwa polskiego". Samojłowicz byłby oskarżony jako sponsor takiego projektu.

Jak można być takim napuszonym żeby złożyć taki pozew jak on?

ocenił(a) film na 1
jurata

To ma też drugie dno... Promocja filmu poprzez skandal pełną gębą. Myślę, że ludzie chętniej pójdą na film po tym jak rozdmuchali sprawę.

Pewnie przekonają nas o tym że "skoro ten krytyk się myli to pójdę, zapłacę i przekonam się na własnej skórze czy ten film rzeczywiście jest takim dnem jak mówi krytyk, który się przecież myli wg. producenta"...

Chwytliwa reklama. Zauważcie jak wzrosła aktywność na tym forum po tej sprawie. Nie dajcie się oszukać!

Asketel

Ale czyja to wina, że wywaliłeś 50 zł? Możesz mieć pretensje tylko do siebie. Ja już po zwiastunie wiedziałem, że nie warto iść na ten film do kina.

ocenił(a) film na 1
grzegorz_021

Moja wina, dałem się wyr*chać przez oszustów. Również za nadużycie zaufania odszkodowanie się należy.

ocenił(a) film na 1
Asketel

1,7 - czy to nie jest warte zaufania? :)

ocenił(a) film na 1
skt84

1,6 nawet. JEST, jednak ja, jak przystało na rasowego frajera z zasadami, poleciałem wypowiedzieć się na temat 'filmu' dopiero PO jego obejrzeniu : )

Muszę zaznaczyć, że temat nasunął mi się po tym całym 'procesie' przeciw Raczkowi. Bo jeśli komukolwiek tutaj należy się proces, to tylko i wyłącznie twórcom tego szitu : )

Asketel

http://www.imdb.com/title/tt2282829/

KAŁ WAWA na IMDb.COM (największa na świecie baza filmów) ocena filmu : 1,0 (na razie 54 osoby głosowały).
Rekord kloaczny Guinnessa ?

ocenił(a) film na 1
Asketel

Co mam, kurde, powiedzieć? Przykro mi.

Irry

moje szkody moralne wyceniam na 100 tys

Irry

Oj czuje, ze to 54 radykalnie urosnie wkrotce (jak ludzie wroca z pracy do domow, wlacza kompy i to przeczytaja). Az sie w IMDB zdziwia, co to za film sie zrobil tak popularny. Nie daj Boze jeszcze go do Oscara nominuja w przyszlym roku

ocenił(a) film na 1
malyzdzis

W nagrodę mogliby stoczyć walkę na ringu, producent i Uwe Boll... Poziom ten sam. Po walce mogliby skrępować producenta kac wawy i każdy widz mógłby sobie walnąć raz pasem za film który się mu nie podobał. Założę się, że po czymś takim nikt nie wyszedłby stamtąd żywy, chyba, że można żyć bez tyłka i kawałka kręgosłupa :D