obejrzałam Kac Vegas, Kac Vegas w Bangkoku, ale to co widzę w zapowiedziach Kac Wawa jest żenujące dla każdego szanującego się odbiorcy, nie widzę w tym ani humoru, ani żadnej puenty. Jestem zniesmaczona faktem, że aktorzy, których dotąd uznawałam za wysokiej rangi zagrali w tym beznadziejnym filmie.
W życiu nie wydam ani grosza na tak fatalne kino, i jestem pewna, że film poniesie klapę i życzę tego z całego serca, za bardzo się szanuję....
Kinomanka
Podobnie jak ty, życzę temu filmowi jak najgorzej. ;) Nie rozumnie, czy ci ludzie, którzy kręcą te badziewia uważają, że rozśmieszy nas taki zwiastun, w którym to np. jakiś facet rżnie rozkraczoną kobietę, w obecności innego mężczyzny ? No jeżeli oni mają polskie społeczeństwo za takich zboczonych, porąbanych idiotów, to naprawdę jest mi bardzo przykro (serio !). Ja rozumnie że mogły przez ostatnie lata nie udać się dwie, pięć komedii.... no ależ kurna oni chyba specjalnie się nie starają, i robią beznadziejne ścierwa z myślą, że głupiutkie polaczki i tak na to pójdą. Na pewno oni mają taką zasadę: "Nie liczy się jakość, tylko ilość."
nawet Doda, mimo, że zaśpiewała do tego filmu czuje niesmak, a to nie jesteś pruderyjna osoba:)
Podpisuję się pod powyższymi postami! Ale niestety, żal trzeba mieć do ludzi, którzy chodzą na takie filmy. Zobaczycie, z tym filmem będzie podobnie. Obejrzy go kupa ludzi, a sam film na siebie zarobi (a może nawet i na drugą część, czego nikomu nie życzę).
Ojej, to byłby najczarniejszy scenariusz! Cieszy mnie fakt, że nikt z moich znajomych naprawdę NIKT nie zamierza iść na ten film (a mam naprawdę sporo znajomych)
Na pewno zarobi na siebie i na drugą część której akcja pewnie będzie się działa za zachodnią granicą i będzie nosić tytuł " Kac Wawa w Berlinie " :D
Ja wam mówię, za parę miesięcy ogłoszą nową cześć tego gniota. xD W pewnym sensie film "Wyjazd integracyjny" był poprzednikiem tego "dzieła", które chyba miał niski odbiór, bo jest już teraz w jakieś gazecie. xD