3,7 80 tys. ocen
3,7 10 1 79536
1,2 24 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Zasiadłem dzisiaj do zwiastunu filmu "kac wawa". Przecież tyle się o nim mówi.

Na pierwszy rzut idzie napis "helios" i ta muzyczka taka podniosła, jakby to była solidna firma niczym warner brothers... Pomyślałem "Yeah! to będzie czad!"

Już słyszę jakiś dialog i szyca z tekstem "tak kochanie" a potem super lektor... "Marta... przyszła panna młoda" - uśmiech już miałem od ucha do ucha... Z zaciekawieniem czekałem co jeszcze śmiesznego powiedzą.

"To nie jest jakiś tam ślub to jest nasz ślub" - W tym momencie wybuchłem śmiechem! No nieee!! no nieee! Brzuch mnie rozbolał.

Dalej zwiastun leci, jakieś słowa o jednej nocy, ludzie których chciałbym nie spotkać... brzmi groźnie.. Co się stanie... powoli moje zwieracze zaczęły popuszczać.

"Bonawentura - kolega z wojska" mówi: "A gdzie ta Jesssssica" - znowu zacząłem się śmiać chyba słyszeli mnie nawet sąsiedzi i żona z kuchni zaczęła coś krzyczeć ale nie mogłem jej usłyszeć ponieważ łzy ze śmiechu zatykały mi uszy.

"Grzmichuj" w tym momencie popuściłem w majty, na szczęście to jeszcze nie było drugą stroną.

"Jerzy mąż krystyny" - dyma poduszkę... Żona w tym momencie patrzy na mnie O_o i zastanawia się co oglądam.

"Silvio" - KAROLAK! Bordello bum bum! Od razu zacząłem turlać się po podłodze, zwieracze puściły, czułem, że w gaciach turlam dropsa. Nie mogłem wstać! Chciałem szybko podbiec do kompa i pokazać wszystko żonie....

Jednak jedyne co pamiętam to napis "zepter" przed moimi oczami, obudziłem się na dworcu w Poznaniu, nie mam na bilet do domu, piszę z kafejki, jeśli macie jakieś drobne to proszę o pomoc.

ocenił(a) film na 1
skt84

Nie bądźcie tacy, tylko parę groszy...

skt84

Twoja recenzja nie jest rzetelna :)
Rzeczony "Grzmichuj" na zwiastunie ma napisane literkami "Grzmihuj" ... żeby były "dwuznaczne jajca" i takie obejście wulgaryzmu.
A to, że podobno scenarzysta tej sraki kuma klimaty poznańskich burdeli i "wszystkie dialogi są prawdziwe" to zwisa widzom kalafiorem. O czym świadczy frekwencja i opinie o tej kile :)

ocenił(a) film na 1
artpost1

Po tym sprostowaniu wyrzucili mnie z kafejki bo ryłem tak, że tynk odpadał "hehe grzmihuj". Facet powiedział, że to brzmi tak jakby koń szczał na blachę. Na szczęście na śmietniku znalazłem jakieś stare bryle i trochę drobnych i piszę dalej, już niedługo będę mógł jechać do domu. Jak jeszcze raz wydrę japę na pewno dadzą mi na bilet żeby się mnie pozbyć. Na razie ludzie się na mnie gapią, to pewnie mój drops w gaciach przyciąga zbyt dużą uwagę.

skt84

i w tej chwili nic tylko ci pogratulowac wystawienie oceny na podstawie zwiastunu. serdeczne gratulacje i zacznij sie leczyc

ocenił(a) film na 1
kipuch

Panie Czaja. To nie zupełnie tak, widzisz, ocenę chyba wystawiła żona zaraz po tym jak zobaczyłem zeptera przed oczami.

skt84

Ty mash żene?

ocenił(a) film na 1
_mosquito_

żene? nie :) ale żonę to już chyba wypada mieć w tym wieku.

skt84

no nie wiemy ile masz lat. A ja mam 35 i nie mam żony:) i w ogóle jakoś nie wierzę w instytucję małżeństwa.
a nie mam nic do stawiania ocen po obejrzeniu zwiastuna:)

ocenił(a) film na 1
skt84

:D miażdżsysz!

kipuch

KIPUCH ..... temu "filmowi" wystawiło PRAWDZIWĄ I REALNĄ ocenę 200 tys. widzów (pewnie tylu frajerów wyszło z kin skacowanych) .... bo ani jeden z nich nie napisał ani 1 dobrego słowa o tych fekaliach (i się pod tym nie podpisał swoim nazwiskiem).

No chyba, że KIPUCH poda mi tu linka z jakąś pozytywną recenzją. KIPUCH zna jakiegoś zadowolonego widza ?
Oczywiście bez "recenzji" tych anonimowych klakierów na Filmwebie.
KIPUCH, dasz radę czy jesteś cienki jak odbyt węża ? :)

artpost1

po 1 po co piszesz kipuch kilkukrotnie i wielkimi lietrami? widze doskonale ze ten post jest skierowany do mojej osoby. po 2 nie watpie w to ze ten film jest gownem ale nigdy nie zrozumiem jak mozna ocenic film na podstawie recenzji. ten film zostal tak zniszczony jesczez zanim pojawil sie w kinach ze chmara naiwnych i zawistnych polaczkow postanowila wystawic mu 1 zeby poczuc moc. typowe..

ocenił(a) film na 1
kipuch

Chyba dobrze, że napisał wielkimi literami bo mojego posta nie zauważyłeś naiwny Polaczku jak już piszesz to z dużej literki. Nie wsadzaj wszystkich do jednego wora, ocena tego filmu nie musi polegać jedynie na podstawie jakiejś recenzji.
Ty pewnie jesteś osobą, która o sprawie dowiedziała się z mediów, tutaj ludzie siedzą dłużej niż ty i wiedzą lepiej dlaczego dostał 1 i nie ograniczają się do jednego powodu. Nie można po 1000 razy tłumaczyć jak koniowi co i dlaczego bo nie zobaczyłeś tego w prasie więc dla ciebie to będzie jakiś mit.

Pewnie tak samo trollowanie i neokidy do dla takich medialnych Polaczków mit bo przecież w prasie o tym nie piszą. Dla Ciebie pewnie sprawcą całego zamieszania jest jakiś raczek. To po prostu "brawo" za takie mylne pojęcie o sprawie.

skt84

po 1 widzialem twoje posty, po 2 nie ma takiego czegos jak duza litera, istnieje tylko wielka wiec nie zgryaj madrzejszego niz jestes i pisze malymi bo to nie sa jakies oficjalne wiadomosci i jest mi tak wygodniej wiec nie wiem do czego piejesz. po 3 natomiast nie wiem po co uzywasz smiesznego terminu "polaczek", rzygac mi sie chce jak takie cos czytam. jak sie nie podoba to wypie**alaj z polski. po 4 nie jestem ani trollem ani nieokidem - nie przypisuj mi twoich cech. po 5 co to ma do rzeczy ze ty i twoi wyimaginowani koledzy sa dluzej na tym portalu niz ja? zajebisty argument? po 6 w koncu z tego wszystkiego wynika ze jestes kretynem ale dobrze ze masz konto na fw i mozesz chociaz chwile poudawac madrzejszego niz jestes koneserze kina. trzymaj sie :)

ocenił(a) film na 1
kipuch

Sam żeś pisał o "zawistnych polaczkach" hahaha dobry jesteś. Sam żeś się zjechał w swoim poście teraz. Hipokryzja pełną gębą. Zobacz swój poprzedni post.

"po 6 w koncu z tego wszystkiego wynika ze jestes kretynem ale dobrze ze masz konto na fw i mozesz chociaz chwile poudawac madrzejszego niz jestes koneserze kina. trzymaj sie :)" - 100% racji pisałeś o sobie więc jak tutaj nie przyznać Ci racji prawda? ;) Dziękuję do widzenia.

kipuch

Nie, film nie został zniszczony przed premierą, ba - nawet recenzji nie było przed premierą, bo nie było pokazu dla prasy. Chmara naiwnych to poszła do kina, poza tym trudno tu ocenić film, który jeszcze nie miał premiery.

ocenił(a) film na 1
skt84

ja bym Ci wysłała, ale musiałam zainwestować w pół litra żeby móc pooglądać ten trailer o którym mówisz.Faktycznie jaja! Tylko głowa mnie potem trochę bolała. Pozdrowienia dla Ciebie i żony!
PS. jak wyjdzie Kac Wawa 2 (Kac we Wro albo w Krk) to zanim pooglądasz wyrzuć żonie garnki!!!

ocenił(a) film na 1
archigen

Ten 1 komentarz rozbawił mnie bardziej niż cały kacfafa hahaha :D

ocenił(a) film na 1
archigen

O ile nie wyrzuciła komputera. Zimno w tej kafejce :D

ocenił(a) film na 1
skt84

Mam genialny plan! Sprzedaj jej wszystkie garnki i będzie na komputer! Albo chociaż na kafejkę!

ocenił(a) film na 1
skt84

Wiesz, pooglądałam własnie trailer po raz 18975 bo jest tak dobry, że nie mogę się oderwać i stwierdzam, że zapomniałeś o najśmieszniejszych scenach! Pewnie dlatego, że nie dotrzymałeś do końca trailera ze śmiechu. Tylko uważaj! Zrób sobie miejsce na nowe dropsy, bo wymiękniesz!!!!
1. Misiek Koterski pyta zniewieściałym głosem takiego brzydkiego: Po ile jest pani do towarzystwa? Tamten mu odpowiada: Po 500. A teraz najlepsze! Misiek mu odpowiada taki mega zdziwony: Po ile??!! Hehe... bo nie wiedział prawiczek jeden jakie są stawki!!! Dobre!!!
2.Moja uluuubiona scena: Wpada alfons i krzyczy: koniec dymania!!! hahaha!!!! niezły tekst nie?? A najlepsze, że tamten mówi: jakiego dymania?? Nie było jeszcze żadnego dymania!! Po prostu padłam nosem we własne siki!!!
3. Szyc pyta dziewczyn czy one mają po 20 lat, a one na to, ze tak, że to kwestia makijażu, a on robi taką minę śmieszną!!! I dobrze, że scenariusz przewidział wtedy taki moment ciszy, bo można się przynajmniej w spokoju zanosić śmiechem nie bojąc się, że nas kolejny wyjebisty dialog ominie!!!!
Posikałam się z tego śmiechu, szkoda tylko, że nie zauważyłam, że posikałam się na materac łóżka. A ja śpię na tym materacu. Ale co tam zabawa była niezła!

ocenił(a) film na 1
archigen

1. I najlepsze jest to, że chyba Twórcy przewidzieli, że będziemy ryli ze śmiechu bo po tym co powiedział ściemnili ekran by dobrze się naśmiać. No leże! hahahaha, zaraz się przewrócę a dopiero wróciłem do domu! :D
2. Hahaha dobre! A w jaki sposób on to mówi no szok! Zastanawiałem się tylko gdzie był karolak! hahahaha!
3. No z tego nie mogę! hahahahaaaaaaa zaraz sąsiedzi wparują!

uhhuhhhuuuuu no nie mogę! Żona idzie! 3htrjwb oithjou4i2ht76sa.fn
fgkhl4

skt84

..yyyyy....nie rozumiem...

ocenił(a) film na 1
schfyo

znowu oberwałem patelnią, chyba zaryłem głową o klawiaturę. ciiii nie mogę za dużo pisać bo zaraz wróci...

skt84

oooo!:D

schfyo

3 tygodnie kariery w kinach, 200 tysięcy umęczonych widzów (a może i więcej) po seansach, gdzie prezentowano warszawskie burdele w 3D i ani jednej pozytywnej opinii gdziekolwiek ?
Tylu celebrytów i serialowych wyrobników fikało koziołki na ekranie.

Czy Frytka już puka od spodu dna ?
Czy piesek Samojłowicza wyje na balkonie z żalu ?
Czy Samojłowicz nie ma choć 100 zł (albo 20 zł na flaszkę 0,5 litra) żeby zapłacić jednemu z 38 mln Polaków za choć 1 pozytywną recenzje w mediach ?
Nikt kto posiada imię i nazwisko nie schyli się po te apanaże i flaszkę ?

Wstyd. Chyba tylko scenarzysta KACA, czyli Piotr Czaja wyrabia te "pozytywy" (pod wieloma nickami) na Filmwebie :)

artpost1

ja mam flaszkę!:D

ocenił(a) film na 1
schfyo

Ja też i śliwowicę ale boję się ją pić, koleś z zakopca mi ją sprzedał, podobno robiona w domu, prawdziwa no ale sam nie zacznę jej pić :D

ocenił(a) film na 1
skt84

:D:D:D hahahaha