To będzie gówno totalne. Nie rozumiem producentów. Trochę ambicji im potrzeba, a nie robią coś takiego. Polski kac vegas- żałosne
Gdyby w naszym kraju żyli normalni ludzie to by nikt nie poszedł do kina na taki syf bo to jest hańba dla polskiego kina ale biorąc pod uwagę ilość nowych głupkowatych polskich komedii to można stwierdzić że sporo ludzi ma gów...o w głowie zamiast mózgu
Ehhhhh, a ty niby co robisz jak nie obrażasz? Dobrze napisał, prawda w oczy kole :>
Possać to mi może Twoja matka :) Nie ma na Was innych metod, skoro nie potraficie wygłaszać swoich opinii już PO obejrzeniu danego filmu. A na ten film też wybiorę się do kina, jak i na wiele innych, więc dopiero wtedy będę wygłaszać o nim opinie. A tymczasem, jak już mamusia będzie gotowa, to możesz się odezwać.
Mój drogi Aragreacht'anie, czy jak Cię tam zwą. Co ma platforma obywatelska do tego, co napisałem? Oczywiście wygłaszanie tych gimnazjalnych inwektyw w kierunku Twojej matki było tylko czystym zaspokojeniem moich infantylnych potrzeb :) Co nie zmienia faktu, że egzystujesz dla mnie w brodziku intelektualnych i szczysz pod siebie.
Z postu na post, jesteś coraz bardziej ograniczony. To zupełnie jakbyś wysrywał kawałek mózgu, za każdym razem jak siedzisz na klopie. Powiedz mi, wymyślając te riposty pocisz się jak pedofil w smyku, czy może pomagają Ci koledzy ze szkoły specjalnej?
Jest takie przysłowie, kretyn najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Tak więc po co mam ulegnąć prowokacji, wymienić dwadzieścia zdań pełnych mądrości i dać tobie tą satysfakcję? Jesteś skończony, gimbusie. Niedługo poniedziałek i znów koledzy wymęczą ci kakaowe oczko, zaczniesz ponownie pocić się na forum w wolnych chwilach, gdy zrobią sobie przerwę na jabola.
Popieram w 100% - tylko ludzie ograniczeni chodzą do kina na takie gówno, ja gdybym poszedł na tego typu polski film to zamiast popcornu kupiłbym samą torebkę by co 5 minut móc w nią strzelić bełta.
nie popieram ze to będzie gówno totalne ...
to będzie mega gówno totalne z tymi żałosnymi debilami...żal.pl
Piszemy, że gówno i mamy rację a ponad milion pewnie pójdzie do kina, i będzie się "wyśmienicie" bawić. Film zarobi kasę, będzie część 2 i znowu kupa ludzi obejrzy.
Widzę, że co poniektórzy są w stanie dogłębnie ocenić film po trailerze i nazwisku aktorów, którzy w nim występują. Fakt, zrzynka z Kac Vegas, ale podstawowe pytanie jakie stawia polski widz brzmi: co mnie to ? Jeśli ten film będzie zabawny - a zwiastun dał nadzieję, że tak się stanie- to dla mnie staje się sprawą drugorzędną czy to zrzynka, czy oryginalny pomysł. Nie wiem, jak wy, ale ja z chęcią obejrzę.
Gratuluje wyboru. Na pewno uśmiejesz się przednie i dobrze. Oczywiście, trailer nie pozwala dogłębnie ocenić danego filmu ale litości po tym fragmencie 2 zł bym nie wydała na nich, i niech Karolak, Szyc oraz reszta "etatowych" wezmą się w garść, przeprowadzą solidną selekcję scenariuszy. A tak na marginesie - co dalej? Mamy już swoje "Love Actually ", "Hangover", nad czym teraz się męczą nasi scenarzyści?