To jest temat założony w hołdzie dla ś.p. tematów numer 1300 oraz 1308.
Chwała Wam zacne tematy, my pamiętamy!
Aha, a Kac Wawa to film prawdopodobnie bardzo niskiej jakości.
Pozdrawiam wszystkich!
czy ktoś może to wreszcie spiracić? wbrew panującemu trendowi mam ochote to zobaczyć :>
Problem w tym, że jak na razie nie ma czego piracić, ten film jak dotąd nie został wydany na DVD, pewnie się boją, że nikt go nie kupi :-)
Też już zajrzałem na YouTube'a, odpaliłem to i wytrzymałem do 23 minuty, dalej nie byłem w stanie, teraz jest już z czystym sumieniem 1/10.
Jest twój temat nr 1400 i oby był jak najdłużej :)
No cóż może jak dobrze pójdzie zalożę temat nr 1500 :))))
Ave temat numer 1400 !!! Niech żyje nam !!! Na temat numer 1500 możemy bardzo długo poczekać, bo minął już Kac-Wawowy boom i kolejne tematy się już tak nie sypią jak kiedyś :-)
Poczekamy, zobaczymy co będzie.
Nic nie słychać o premierze na DVD tego "dzieła" i nie wiadomo czy sie ukaże w ogóle.
Może głosniej się jeszcze zrobi o tym filmie, "tfurcy" tego dzieła mieli się procesować z krytykami i dziennikarzami za niepochlebne opinie o tym filmie.
Na razie cicho jest o tym ale kto wie kiedy znowu coś wybuchnie....
Na pewno ta produkcja wzbudza duże emocje, chyba tylko o to chodziło, a my mamy temat 1400 i też tylko o to chodzi.
1
4
0
0
To jest ten temat!
No to skutecznie się im udało wzbudzić emocje w ludziach tą produkcją. To jedno się im udało tylko.
Zaprawdę zbliża się dzień nadejścia tematów 1408 i 1410. Zwiastować będą nadejście tematu 1492. Tego dnia przedmioty zaczną się gubić, wszelki odgłos ucichnie a odtwarzacze dvd i blu-ray same z siebie wyemitują, w jednej godzinie, tajemny przekaz Shazzy. Nadchodzi deszcz. Bierzcie co chcecie...
Święte słowa, takoż się stanie, a niebo na moment przybierze kolor purpury, lecz będzie to moment na tyle krótki, iż nikt nawet nie zdąży tegoż faktu zarejestrować, poza Panem Waldemarem wychylającym akurat w tym właśnie momencie 17 Volta tego dnia. Nikt mu jednak nie uwierzy, albowiem Pan Waldemar codziennie wychyla w granicach 24-34 Voltów na trzepaku, czego pośrednim następstwem jest jego niski status społeczny oraz znikoma, a nawet wręcz zerowa wiarygodność.
Zaprawdę nikt nie uwierzy, że Pan Waldemar wychylił o 7 Voltów mniej niż zwykle. Ale ja Was wzywam, abyście uwierzyli...
Kiedy Pan Waldemar będzie wychylał 17 Volta będzie to godzina 14.38, do końca dnia jeszcze bardzo daleko, a skończy się to na 38 Voltach! Tak tak, Pan Waldemar dnia tego, pamiętnego próżnować bez wątpienia nie będzie! Alleluja moi mili!
Niech żyje nam! Niech żyje nam! 100 lat 100 lat 100 lat 100 lat niechaj żyje nam!
Na zdrowie! 1400 to jest najlepszy temat!
1
4
0
0
A kto z nami nie wypije niech pod stołem zgaśnie!
Oczywiście masz rację, wcale nie twierdzę, że jest inaczej.
To nawet nie ma być śmieszne, jest to bardziej taka nasza wspólna krucjata z Andym400.
Ja się pojawię na tym forum po raz kolejny dopiero przy okazji tematu numer 1500, jeśli kolega Andy400 takowy założy to przemaglujemy to samo po raz kolejny. Nikogo nie zmuszamy do brania w tym udziału.
Pozdrawiam.
PS. Polecam na przyszłość używać polskich znaków. Zapewniam, że to nie boli.
Kurcze nie zdąrzyłem :(( nie było mnie w domu i teraz tu zajrzałem.
Poczekam do tematu nr 1600
Pewnie, że tak, a ten temat numer 1500 to był link do "filmu" na YouTube'ie, nawet tam zajrzałem i teraz moje 1/10 jest już w pełni świadome.
Kac Wawa w ogóle nie jest śmieszna i nigdy nie był ten film śmieszny choć to gatunek komedia.
Dark_Wotisuwin oceniasz film, ale równocześnie tego filmu nie oglądałeś (wnioskuje to po Twoich słowach " prawdopodobnie bardzo niskiej jakosci")... Oceniasz filmy nie oglądajac ich wcześniej? Sugerujesz się oceną i wystawiasz podobną do średniej ocen? Więc Twoja opinia co do filmu nie jest obiektywna.
Witaj.
- Nie, nie oceniam filmów nie oglądając ich wcześniej, Kac Wawa to jedyny taki przypadek.
- Nie, nie sugeruję się średnią oceną filmu w żadnym przypadku, również Kac Wawy.
1/10 w tym przypadku jest to nie tyle ocena dla samego filmu, ile gest przyłączenia się do akcji wyrażenia dezaprobaty dla powstawania takich filmów jak ten.
Akcja mi się spodobała, więc się do niej przyłączyłem i tyle, ale to było bodajże w marcu, a teraz nawet nie chcę mi się o tym gadać.
- Nikt nie ma obiektywnej opinii na temat żadnego filmu, bo jeśli ta opinia jest czyjaś to automatycznie jest subiektywna, jest to opinia tego kogoś.
Ty nigdy nie masz opinii obiektywnych, tak samo jak ja i każdy inny użytkownik tego portalu, bo każdy ma po prostu swoją opinię, nikt nie jest wyrocznią.
Pozdrawiam.
Bez wątpienia ten film jest do D.
Widzę, że to taka piękna reaktywacja wspaniałego tematu numer 1400, bardzo elegancko :-)
Oczywiście że ten film to badziew i dlatego reaktywowałem temat nr 1400 bo ten temat mówi że ten film jest do D. i to jest prawda.
Film jest na swój sposób piekielnie mocny. Tak się składa, że ja bardzo lubię bardzo złe filmy (horrorki klasy Ż itd.) i zawsze oglądam to wszystko od początku do końca, w 99% przypadków nawet bez przewijania, a przy tym wymiękłem dosyć szybko. Oglądanie tego dzieła sprawia niemal fizyczny ból.
Znakomity żarcik :-) Niezłym żartem jest też fakt, że średnia ocena tego dzieła cały czas rośnie, to pewnie efekt coraz większej liczby fikcyjnych kont, które powstają tylko po to, żeby wystawić dychę Kac Wawie i to wszystko.
Właśnie ocena tego dzieła cały czas rośnie a powinno być odwrotnie.
Ale na tym forum widać paru userów którzy pod niebiosa wychwalałą ten film, pewnie już mają po kilkanaście kont i zakładają następne, wystawiają 10 i podsycają niezdrową dyskusję nad tym czymś zwanym filmem.
To jest fakt, ta perełka jest bardzo głośnym dziełem, w mediach było o niej tak głośno jak o żadnym innym polskim filmie w ostatnich latach, jest to pewien sukces, a dla tych wszystkich ludzi znakomita okazja do trollowania, wystarczy wystawić dychę i w kółko pisać, że film jest genialny, nic więcej nie potrzeba.
O, tak. Nie przypominam sobie innego polskiego filmu o którym by tyle mówiono i pisano, i który wywołałby tyle gorących dyskusji i sporów w mediach.
Z drugiej strony dobrze że powstał.
Tak, albo dyskutować tak trochę obok samego filmu, np.o pogodzie albo o tym, że to jest temat numer 1400.
1
4
0
0
Tak pogoda fajna dziś jest, 25 stopni w cieniu to bardzo przyjemna temperatura jak na koniec września, zachęcająca do pójścia na spacer zamiast do kina na słabe filmy. Spacer jest bezpłatny i korzystniej wpłynie na nasze zdrowie niż ogłądanie słabych filmów pokroju Kac Wawa które źle wpłyną na nasze zdrowie w szczególności na psychikę.
Spacer zawsze jest godny polecenia każdemu, nawet w gorszą pogodę, a to dlatego, że bardzo zdrowo jest się trochę przejść i rozprostować kości. Pogoda jest ładna i tak ma się utrzymać przynajmniej do końca tygodnia, więc kto może niech korzysta z tej zacnej aury, bo to już ostatnie takie dni w tym roku. Kac Wawy lepiej nie oglądać wcale.
Ale dzisiaj była ładna pogoda w Warszawie, słoneczko, cieplutko, bez deszczu, no mówię Ci Stary rewelka, cały dzień na świeżym powietrzu, idealna sobota, a to ostatni weekend września, niebywałe, jak tam u Ciebie z pogodą w ten weekend, gdzie się znajdujesz?